11. kolo
28.10.2007 16:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Tottenham Hotspur - Blackburn Rovers 1:2

Éra po trenérovi Jolovi nezačala pro Tottenham moc dobře. Kohouti sice nad Blackburnem od začátku druhého poločasu vedli po proměněné penaltě Keana, ovšem nejprve dokázal vyrovnat McCarthy a v nastavení rozhodl hostující Samba. Spurs tak prohráli 1:2 a i nadále zůstanou na sestupových příčkách.

Neuběhla ani minuta hry a Tottenham už mohl vést. Malbrankovu dalekonosnou dělovku se štěstím vyrazil gólman Friedel alespoň na roh. Blackburn odpověděl o pár sekund později, konkrétně Bentley. Jeho střela byla ale nepřesná. Jako další zahrozil v 11. minutě bulharský kanonýr Berbatov, který pokoušel štěstí ranou z voleje. Tentýž hráč těsně před přestávkou pro změnu gólovou šanci připravil pro Robbieho Keana, kterého ale na poslední chvíli odzbrojili hostující obránci. Oba týmy nakonec sice odcházely do kabin za bezbrankového stavu, ovšem zejména domácí diváci se díky předvedené hře svého týmu rozhodně nenudili.

Druhý poločas začal podobně jako skončil ten první, tedy dobrou příležitostí Spurs. Aaron Lennon téměř protancoval mezi hráči Rovers až do pokutového území, kde byl ovšem na poslední chvíli nedobrovolně zastaven Warnockem. Rozhodčí Styles okamžitě odpískal faul a následnou penaltu s klidem proměnil irský kanonýr Keane. V 50. minutě dvojice Berbatov – Keane vytvořila slibnou příležitost pro levého záložník Lee Young-Pya, jehož střelu se štěstím vychytal Friedel.

Blackburn z ničeho nic udeřil o deset minut později. McCarthy napřáhl z dálky a jeho tečovaná střela doletěla až za záda Radka Černého. Šok pro celý stadion White Hart Line přišel ve druhé minutě nastavení. Christopher Samba tvrdou střelou propálil vše co mu stálo v cestě a rozhodl tak o dalším zklamání pro Spurs.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*Devil

3:1

Reagovat
HOST*Devil

Tady Tottenham vstane z mrtvych !!!

Reagovat
HOST*bary72

Tak to jsem zvědavej, Kohouti už snad začnou naplňovat předpoklady, ale 2x Pozor, Blackburn má venku vynikající bilanci, ještě neprphrál !!! Těžko tipovat, ale zkusím tip 2:1.

Reagovat
HOST*Devil

Zase az v nastaveni ! Je me Tottenhamu uz skoro lito!!

Reagovat
HOST*bary72

Jo, jo ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele