16. kolo
08.12.2007 13:45 CET
1 : 3
(0:2)

Reportáž

Aston Villa - Portsmouth FC 1:3

Předzápasové preview slibovalo vyrovnaný souboj, ovšem zápas měl od začátku mnohem jasnější průběh. Portsmouth celých devadesát minut diktoval tempo hry a díky dvou gólům v prvním poločase v podstatě rozhodl o vítězství. Hrdinou utkání se stal hostující záložník Muntari, jenž vstřelil dvě branky.

Na první gól diváci moc dlouho čekat nemuseli, i když většinu z nich nepotěšil, jelikož míč skončil v bráně domácího Scotta Carsona. Střelu Benjaniho nešťastně tečoval Gardner a právě od něj se míč odrazil do brány Villans. Svěřenci trenéra O’Neilla zanedlouho málem za několik minut kontrovali. Gabriel Agbonlahor se po faulu Sola Cambella na svou osobu dožadoval penalty, nebyl však vyslyšen. Neúspěšný byl také Young, který po přímém kopu Laursena mířil hodně nad. Potrestání všech nevyužitých šancí Aston Villy přišlo ve 40. minutě. Pár metrů před bránou Carsona se odhodlal ke střele záložník Muntari a byl úspěšný. Domácí fotbalisté zůstali po inkasovaném gólu jako opařeni a do konce poločasu už žádnou kloudnou akci nevymysleli.

Také do druhé půle vstoupil mnohem lépe Portsmouth. Jako první na sebe upozornil Niko Kranjčar, který svou střelu z otočky ovšem poslal mimo tři tyče. Na 3:0 zvýšil v 61. minutě opět aktivní Muntari svou krásnou dalekonosnou střelou. Aston Villa dokázala už pouze snížit na konečných 3:1 zásluhou proměněné penalty Barryho.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (9)

Přidat komentář
Devil

Portsmouth prece nemuze porad vozit body z venku ! tip.-2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Po domácí porážce od Arsenalu chce Aston Villa naplno bodovat. Byť Portsmouzh venku umí, tentokrát si 3 body neodveze. Tip 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to tak ale bohužel vypada Aston Villa prohrává 2:0 ale nemyslím že by byla horší ....tak snad ještě stím něco udělají! Villans forever

Reagovat
smazaný uživatel

tipuji tím pádem 1:3 a gol Aston Villy z pen. od Barryho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

carson už není to co býval

Reagovat
smazaný uživatel

No já myslím že to nebyli jeho goly!

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm jsi dobrej ! Pořád tvrdím že Young není přínosem pro Villu ale jinak bopjovnost nechyběla a hralo se až uplně do konce i za stavu 3:0 pro Ports. kluci s naší ligy by se měli občas podívat!

Reagovat
Devil

Klobouk dolu pred vykonem Portsmouth . Hraci Aston Villi me jednu chvilku pripominali hrace Sparty , kdyz nemohli unest porazku a pripominali se na hristi spise fauly a ne fotbalove!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele