38. kolo
13.05.2007 16:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Manchester United - West Ham United 0:1

Na Old Trafford už domácí fotbalisté mysleli na přichystané oslavy mistrovského titulu a tak jim ani moc nevadilo, že West Ham United na jejich hřišti vyhrál 1:0. Branka Carlose Teveze ze závěru prvního poločasu dala zapomenout na nepovedenou sezónu jak pro argentinskou hvězdu, tak pro klub samotný. Tevez si po dlouhém výkopu brankáře Greena vyměnil míč se Zamorou a střelou ke vzdálenější tyči zajistil West Hamu prvoligovou příslušnost i pro příští rok. Paradoxně právě o Tevézovi se v Anglii živě spekuluje jako o budoucí posile Manchesteru. Každopádně přízniovce Hammers by mu za dnešní branku případný přestup asi i odpustili.

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*Gazza

Jsem fanda Manchesteru,ale Premier League bez West Hamu,to si neumim predstavit. West Ham tam proste patri!Manchester doufam bude hrat na plno jak slibil Sir Alex a vyhraje a proto remiza a nebo vyhra Sheffieldu s Wiganem!

Reagovat
HOST*Hawk_74

ja doufam ze postavej maximalne to co proti chelsea

Reagovat
HOST*Joker

Ak bude hrat ManUtd naozaj naplno a Rooney,Ronaldo,Scholes a Giggs nebudu na lavicke je WestHam bez sance....Inak mas s WHU pravdu,patri do Premier Ligue ale tento rok neviem,neviem....

Ak by nemali Teveza su uz davno odpisani.

Reagovat
Pharrell

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele