11. kolo
01.11.2003 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Tottenham Hotspur - Bolton Wanderers 0:1

Tottenham pod vedením Davida Pleata nepoznal hořkost porážky – až do jedenáctého kola. Na White Hart Lane přijel Bolton, který zde nevyhrál 44 let a byl považován za outsidera. Nyní však byl téměř po celý zápas lepší a jednogólová prohra je pro Tottenham milosrdná. Úvod lépe vyšel domácím, v desáté minutě byl v dobré šanci Bobby Zamora a o chvilku později se gólman hostů Jussi Jaaskelainen vytáhl proti střele Robbieho Keana. V 19. minutě se skvěle předvedl Jay-Jay Okocha, když parádní ranou zpoza vápna sice překonal Kaseyho Kellera, ale trefil břevno. Nigerijský záložník exceloval i nadále, měl další dvě dobré šance, proti Kellerovi pak neuspěl ani Frandsen. Tlak Boltonu pokračoval i po změně stran a v 58. minutě domácí zachránilo opět břevno – to když Okochův přímý kop tečoval Frandsen. Následnou hlavičku Daviese vyrazil pozorný Keller. V 71. minutě to byla branková konstrukce potřetí – tentokrát Keller přizvedl ránu Steliose. O minutu později už domácí štěstí opustilo – Okochovu zblokovanou střelu do sítě dopravil Kevin Nolan – 0:1. Show nigerijského fotbalisty pokračovala i v závěru, ještě jednou stihl napálit břevno. Bolton se zaslouženým vítězstvím vyhoupl na 15. místo, Tottenham je o tři příčky výš.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele