Další články

Tuchel před návratem do Premier League? V Anglii jsem to miloval, prohlásil

Bayern Mnichov po sezoně opustí Thomas Tuchel, jenž by nemusel bez práce zůstat dlouho. Padesátiletý německý kouč nevyloučil možný návrat do Premier League, kde mezi lety 2021 až 2022 vedl Chelsea.

Zkušený brazilský stoper Silva se po sezoně vrátí z Chelsea do Fluminense

Bývalý dlouholetý kapitán brazilské reprezentace Thiago Silva si po letním konci smlouvy v londýnské Chelsea prodlouží kariéru v rodné zemi. Devětatřicetiletý stoper se jako volný hráč vrátí po 15 letech do celku Fluminense z Ria de Janeiro.

Nottingham neuspěl s odvoláním, záchranu si musí vybojovat na hřišti

Nottingham Forest neuspěl s odvoláním proti odečtení čtyř bodů za porušení finančních pravidel Premier League. Oznámili to zástupci ligy. Ve zbývajících dvou kolech tak klub čeká boj o záchranu v nejvyšší anglické soutěži.

Přispěje debakl s Crystal Palace ke konci ten Haga? Měl by odejít, míní experti

Po pondělním debaklu 0:4 na hřišti Crystal Palace se v Anglii snesla další vlna kritiky na adresu trenéra fotbalistů Manchesteru United Erika ten Haga. Někteří bývalí hráči United a experti si myslí, že čtyřiapadesátiletý Nizozemec by měl v klubu skončit. "Rudí ďáblové" jsou tři kola před koncem Premier League až osmí a hrozí jim, že nepostoupí do evropských pohárů, Ten Hag přesto svému týmu nadále věří.

Guardiola zpátky do Bayernu? Pro novou sezónu nepravděpodobné, pro další komplikované

Prakticky každý týden se objevují v médiích nová a nová jména, která by mohla převzít místo trenéra Bayernu od dalšího ročníku. Ani v Mnichově si nepředstavovali, že by hledání mohlo trvat takhle dlouho. Německý magazín Kicker teď přišel s informací, že v klubu věří v návrat Pepa Guardioly. Nynější stratég Manchesteru City má v Anglii platný kontrakt do roku 2025.

Premier League - souhrn 36. kola: Crystal Palace deklasoval Manchester United

Manchester United nezvládl dohrávku s Crystal Palace, jemuž podlehl vysoko 0:4. Arsenal splnil povinnost a doma vyhrál 3:0 nad Bournemouthem. Kanonýři tak navýšili náskok na Manchester City, který ale vzápětí reagoval vysokým triumfem nad Wolves. Newcastle veze body z Burnley. Nottingham Forest zvládl důležitý souboj se sestupujícím Sheffieldem United.

West Ham United potvrdil odchod Moyese. Nahradit by ho měl Lopetegui

David Moyes po sezoně opustí West Ham United, kde mu nebude prodloužena končící smlouva. Tradiční londýnský klub, mezi jehož opory patří čeští reprezentaci Tomáš Souček a Vladimír Coufal, brzy představí nástupce, kterým by se měl stát Julen Lopetegui.

Van Dijk nemyslí na odchod z Liverpoolu. Chci být součástí přeměny, vyhlásil kapitán

Odchodem manažera Jürgena Kloppa skončí v Liverpoolu úspěšná éra, jejíž nedílnou součástí byl Virgil van Dijk. Vzhledem ke smlouvě do roku 2025 je nizozemský obráncetaké spojován s odchodem, nechal se však slyšet, že zůstane minimálně do vypršení kontraktu.

Ten Hag nepochybuje o setrvání Fernandese v Manchesteru United. Je v klubu šťastný, prohlásil

Bruno Fernandes (29) má s Manchesterem United smlouvu do roku 2026 s opcí na další sezonu, po nedávném vyjádření je přesto spojován s možným odchodem. Manažer Erik ten Hag však nemá pochybnosti o tom, že portugalský reprezentant zůstane na Old Trafford.

Moyes nemá důvěru vedení West Hamu, nahradí ho Lopetegui?

Manažer David Moyes vzal na sebe černou sérii West Hamu, posteskl si ale, že někdy musí převzít zodpovědnost i hráči. Skotský kouč se omluvil fanouškům za nedělní debakl 0:5, který United v 36. kole anglické ligy utrpěli v londýnském derby na hřišti Chelsea.

De Zerbi bude jednat s předsedou, rád by pokračoval v Brightonu

Brighton čekají poslední tři ligové zápasy letošní sezony, jeho manažera Roberta De Zerbiho pak i schůzka s představiteli anglického klubu. Stále teprve 44letý italský kouč si během posledních dvou let řekl o zajímavější angažmá, sám se ale nikam nežene.

Premier League - preview 36. kola: Složitý úkol pro Red Devils

Manchester United se propadl na osmou příčku a pokud chce zpět před Newcastle a Chelsea, musí porazit Crystal Palace. Rozhodně se nebude jednat o snadný úkol, domácím se v závěru sezony začalo dařit.

Do Ipswiche se po 22 letech vrací Premier League. Na úspěchu se výrazně podílel český brankář Hladký

Pohádkový příběh Ipswich Town FC dospěl ke šťastnému konci. Tým z hrabství Suffolk teprve před rokem oslavoval návrat do League Championship po čtyřech sezonách v League One. V druhé nejvyšší anglické soutěži mu stačil jenom jeden rok a po skvělé jízdě postupuje do Premier League. Důležitou součástí postupujícího týmu je i český brankář Václav Hladký, jehož podzim kariéry proložilo krásné babí léto.

Tottenham po sezoně obmění kádr. Změny musí nastat, uvedl Postecoglou

Podle manažera Angeho Postecogloua (58) čeká Tottenham v létě další obměna kádru, protože londýnský klub se chce vydat "úplně jiným směrem".

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele