Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2014

zóna CONMEBOL (Jižní Amerika) - základní část, 14. kolo
12.06.2013 02:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

uruguay zabrat!

Reagovat
pavel.fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
pavel.fotbal

Reagovat
Tomtaf

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 Rondon, Suarez, Cavani

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas muze skoncit na obe strany ci remizou...strelim od oka..tip X...1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli s tim Uruguay neco chce udelat tak musi vyhrat, 1:2

Reagovat
pavel.fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi zajímavý zápas!!! Venezuela truní na jediné pozici zaručující baráž a chce si ji každopádně udržet, takže nesmí ztrácet body. Domácí zápasy se jim zatím vedou, takže to bude mít Uruguay velmi těžké. Už jen proto, že jejich venkovní bilance je v této kvalifikaci hrozivá. Ohromně bych jim to přál, MS v Jižní Americe si bez nich nedovedu vůbec představit. Ale jakákoliv další bodová ztráta je bude od pozic zajišťující postup či aspoň baráž vzdalovat. Takže mi nezbývá doufat, že výběr La Celeste v tomto utkání neprohraje. Zápas je to ošidný, proto také volím opatrně ... Tip 1:1

URUGUAY !!!

Reagovat
pavel.fotbal

Já jsem minule na MS 2010 tipoval Uruguay na titul a taky z těch semifinalistů nevyšla je Argentina,takže dneska je to jasný, Uruguay se zase rozjede a tímhle zápasem načne cestu za postupem, herně to vypadá dobře, je fakt, že Venezuela hraje v poslední dobře hlavně doma docela dobře, ale dneska to skončí 1:2 pro Uruguay !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře jsi to natipoval, jen skóre trochu nevyšlo. Ale URUGUAY ...

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Uruguay zlatej vysledek 0:1 z Venezueli, hodne dulezitej gol jim vystrelil mozna brzo hrac Realu Edinson Cavani a dava tak nadeji na baraz pro svuj narodni tym + zapas k dobru, pokud to takle pujde dal, maj naslapnuto. V tyhle skupine jsou vsechny postupovy mista paradne obsazeny

Reagovat
placa

I když bych sice na MS chtěl vidět Peru, ti by to sice mohli dát, ale vypadá to, že asi jedině na úkor Urugaye, která by mi na MS chyběla přeci jenom asi víc, jejich hra v Africe byla opravdu parádní...

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo URUGUAY !!!

Venezuela zápas nezvládla a pohoršila si s případnou postupovou šancí. Ale co je důležité je právě výhra La Celeste a to nesmírně. Rozhodnuto bylo poměrně brzy, šutér Edinson Cavani prokázal, že měl skvělou sezónu a to si přenesl i do tohoto veledůležitého duelu. Tři body se podařilo udržet a tímto dostává postupový boj opět náboj, vše je otevřené. Na barážouvou příčku bude pěkná tlačenice, kterou nakonec Uruguay musí zvládnout !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele