Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2012

skupina C
07.10.2011 20:45 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Srbsko - Itálie 1:1

Srbská reprezentace remizovala na domácí půdě v Bělehradě s Itálií 1:1 a před posledním zápasem drží druhé postupové místo před dotírajícími Estonci. Srbové už po dvou minutách prohrávali, ale ještě v prvním poločase vyrovnal na konečných 1:1 Ivanovič.

První šanci si vypracovali Srbové, jmenovitě Kolarov. Obránce Manchesteru City napřáhl z obrovské vzdálenosti a Buffon střelu pouze vyrazil. Italové se také předvedli a hned z první šance slavili branku, Rossi načasoval skvělou přihrávku na Marchisia, který poslal Itálii do vedení - 0:1. Zanedlouho mohlo být vedení hostů dvojnásobné, Rossi postupoval sám na brankáře Jorgačeviče, ten se ale překonat nenechal. Srbové před věhlasnějším soupeřem rozhodně nezalezli, velkou šanci na vyrovnání měl Miloš Krasič! Záložník Juventusu z první trestuhodně minul.

Ve 26. minutě se domácí dočkali. Odvrácený roh napálil do pokutového území Tošič, kde jej zásadně tečoval Ivanovič a vyrovnal na 1:1. Italové se odvolávali na ofsajdové postavení, ovšem o to se nejednalo. Italové si mohli vzít vedení zpátky, přímý kop Pirla ale Jorgačevič v poklidu lapil. Na druhé straně v nastaveném čase prvního poločasu nebezpečně střílel Stankovič.

Druhý poločas začali lépe domácí. Z velmi dobré pozice rozehrával volný přímý kop Kolarov a Buffon měl opět co dělat. O pár minut později hlavičkoval hodně nebezpečně Pantelič, ale ani teď se skóre neměnilo. Zápas mohly vyhrát obě strany, jenže chybělo patřičné štěstí. To neměl jak Montolivo, tak i Rossi. Branka nepadla ani ve tříminutovém nastavení, takže si oba celky připisují bod.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Italům o nic nejde!

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si Italové vsadí, tak 1:0. Jinak 0:0.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

X

Reagovat
smazaný uživatel

plichta a dost gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
Tomtaf

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

(0:0,1:0) 1:0 nebo kontumace

Reagovat
smazaný uživatel

Tipujem Srbov 2:1 možno

Reagovat
Inter Eterno Amore

Srbi sa budú chcieť pomstiť za nečakanú ( kontumačnú ) prehru 3-0 .. Taliansko by mohlo vyskúšať hráčov, čo pravidelne nehravájú. Ak to SQUADRA vyhrá tak budem veľmi milo prekvapený.

Reagovat
smazaný uživatel

Itálie by měla v nejbližších dnech přijmout zákon, který umožní soukromým vlastníkům stavět fotbalové stadióny. Uvedl to ministr Rocco Crimi.

V současnosti má vlastní stadión pouze Juventus Turín, přičemž velkokluby jako AC Milán, Inter Milán, či AS Řím si pronajímají stánky od města. Problém sportovních budov a stadiónů je způsoben rozsáhlou byrokracií. Změna by měla nastat právě po přijetí zákona o soukromém vlastnictví.

„Jsem velmi šťastný, že brzy bude přijat tento zákon, je to důležitý krok,“ řekl Crimi. „O zákoně se právě jedná v parlamentu a doufám, že rychle vstoupí v platnost. Sportovní areály se tak stanou moderními, bezpečnými a efektivními místy. Zákon bude pravděpodobně schválený v listopadu bez hlasování v komorách,“ zakončil Francesco Giro.

acmilan.cz

Supeeer další krok pro Calcio Snad si Inter postaví svůj stánek a my si od města kouzpíme to co nám patří ale jen to jen takový přání ale kdyby to klaplo

Reagovat
smazaný uživatel

Marchisio,ten jede dva goly AC milan a teď tohle...

Reagovat
smazaný uživatel

nocerino v repre.........

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele