Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2012

skupina E
25.03.2011 20:30 CET
0 : 4
(0:2)

Reportáž

Maďarsko - Nizozemsko 0:4

Stříbrný tým posledního mistrovství světa potvrdil svojí naprostou dominanci ve skupině E a vyhrál i utkání v Maďarsku. Oranjes domácí tým doslova přejeli a čtyřbrankovým debaklem mu zkomplikovali cestu za druhým místem, nicméně to Maďarům po pěti odehraných zápasech stále patří.

Nizozemci se do Maďarů pustili se vší vervou a během několika prvních minut vlastně rozhodli o celém utkání. Spolupráce bývalých spoluhráčů z Ajaxu zafungovala parádně, Sneijder přihrával van der Vaartovi a ten prostřelil Királyho - 0:1. Reprezentanti Maďarska se pak drželi a druhou branku dostali až v samotném závěru prvního poločasu. Obránce van der Wiel ideálně našel Afellaye, jenž si míč ještě lépe zpracoval a ani proti jeho zakončení nemohl brankář Kiraly nic dělat - 0:2 a Nizozemsko celkem v pohodě vyhrálo první poločas.

Definitivní jistotu do řad Oranjes vnesl Dirk Kuijt, Nizozemci předvedli rychlý přechod do útoku, přičemž stačila jedna přesná dlouhá kolmice, pak už jen van Persie nahrával do prázdné branky zcela osamocenému Kuijtovi - 0:3. Odehráno bylo 54 minut. Za dalších osm minut později bylo dílo dokonáno, přihrával znovu van der Wiel a do prázdné branky tentokrát zakončoval van Persie - 0:4. Maďaři se nakonec nezmohli ani na čestnou branku a doma, byť s Nizozemskem, ostudně prohráli čtyřbrankovým rozdílem.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

I kdyz Madari hraji doma..maji dobre postaveni v tabulce a dobre skore..porad si myslim ze Nizozemci vyhraji i kdyz by se mohla zrodit trochu prekvapive remiza..nicmene muj tip 2...1:2

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim a diky za tip na výsledek asi ho vsadím

Reagovat
smazaný uživatel

remiza 0:0

Reagovat
afc ajax

to nie gól padne to je isté

Reagovat
smazaný uživatel

0 1 V.Persie da v zaveru gol a protrhne trapeni sve zeme v tomto zapase

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Sic se Maďarsko v poslední době sune výkonostně výš, tak na rozjeté Nizozemsko nebude mít nárok Tip 0:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Hajnal

Reagovat
afc ajax

1:3

Reagovat
Stiksxx

Super Ibrahim.

Reagovat
smazaný uživatel

nizozemsko je nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele