Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2012

skupina E
11.10.2011 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Maďarsko - Finsko 0:0

Fotbalisté Maďarska na závěr už bez motivace pouze remizovali v domácím prostředí s Finskem a tabulku tak zakončili s devatenácti body na třetím místě, ztráta na druhé Švédsko se vyšplhala už na pět bodů. I tak se ale Maďarsko nemusí za své výkony stydět, prohrálo pouze dvakrát s Nizozemskem a jednou se Švédskem, remíza s Finskem je první ztrátou ve skupině se slabším protivníkem.

Finové poprvé dokázali obrat silnější soupeře a vedle bodů se San Marínem a Moldavskem mají také jeden z půdy Maďarska po bezbrankové remíze. Šest tisíc fanoušků se nemohlo kochat nijak pohlednou hrou. Do první šance zápasu se dostal Tamas Priskin, nicméně gólman Otto Fredrikson si s jeho pokusem s přehledem poradil. Na druhé straně byl následně úspěšný Gábor Kiraly, který vychytal Alexandera Ringa.

Finsko se ale snažilo útočit přeci jen více, Tim Sparv mířil o několik decimetrů mimo. Později se však ozvali také domácí, hlavička Gyorgyho Sandora určitě vyděsila gólmana Fredriksona, šla jen o pár centimetrů vedle tyče. Poté pálil vedle i Priskin, následně skvělý zákrok vytáhl ze svého repertoáru Fredriksen proti ráně Tamase Hajnala. V samém závěru prvního poločasu ještě nepřesně hlavičkoval Niklas Moisander.

Po pauze mělo více ze hry Maďarsko, avšak Vladimir Koman střílel vedle a Zsolt Koman hlavičkoval nad z velice dobré pozice. Své příležitosti měli i Finové, Roman Eremenko prudkou střelou mířil nad branku, Sparv opět netrefil branku. I přes zajímavý samotný závěr se skóre zápasu už neměnilo.

Autor: Viktor Sandev

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
paver

výhra Maďarska

Reagovat
smazaný uživatel

Madarsku nepomuze ani vyhra na Finskem...tip 1..3:2

Reagovat
vanGomm

Tip 1.I tak bude Madarsko ze hry venku.Je ale vidět,že se zlepšují a příště už to třeba může vyjít.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Veselac

Madarům přeji ale myslim že to nezvládnou....tip 02...1:1,1:2

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

4-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele