Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2012

skupina D
02.09.2011 19:30 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Lucembursko - Rumunsko 0:2

Rumunsko po výhře na půdě Lucemburska udrželo naděje na postup na EURO 2012. Důležitým článkem rumunského vítězství 2:0 byl Gabriel Torje, jenž vsítil obě branky a to hned v prvním poločase. Domácí jsou naopak s jedním bodem na kontě stále poslední.

Nejprve si zachytal hostující gólman Tatarusanu, který musel vychytat hlavičku Blaiseeho a střelu Lewecka. Na druhé straně se se svým pokusem neprosadil Piturca. Marica následně po rohovém kopu Rata pálil hlavou mimo, Bucur byl brance rovněž blízko, proti byl ovšem obránce Blaise a dorážku Marici v pohodě lapil brankář Joubert.

Skóre otevřel ve 34. minutě otevřel Torje. Ten totiž z blízkosti neměl problém dorazit do branky povedenou akci hostí. A ve 45. minutě si Torje krásně naběhl na hranici ofsajdu na kolmici od Lazara a znovu v klidu a v pohodě zakončil. I po přestávce bylo Rumunsko lepším týmem, gólu se však tentokráte nedočkalo.

Bucurovu střelu vychytal Joubert, za Lucembursko se pokoušel o gólové zakončení Schnell, jenže než se balón dostal k brankáři Tatarusanuovi, zablokoval ho Marica. Rumuni drželi bez větších problémů dvoubrankový náskok i bez zraněného Galamaze. V jediné vážnější šanci domácích se ocitl Bettmer, jehož ránu dokázal vychytat Tatarusanu.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se zadne prekvapeni konat nebude....tip 2 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Veselac

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Tady to docela smrdí, ale přecejen rozdíl v kvalitě je obrovskej, nějak to Rumuni ukopou... 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nebude překvapení .... Tip 0:1.

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 (34.Torje)

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 (45.Torje)

Reagovat
smazaný uživatel

Rumunsko splnilo povinnost a nenechalo se překvapit ....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele