Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2012

skupina H
26.03.2011 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Kypr - Island 0:0

Kypr doma nedokázal porazit Island a oba týmy se nadále krčí na posledních místech své kvalifikační skupiny. Diváci se v zápase branky nedočkali, byť nějaké šance se na obou stranách narodily. Domácí tým dokonce neproměnil pokutový kop.

Vyloženě stoprocentních příležitostí bylo poskrovnu, Kypr sice dominoval, ale na více než střely Dimitrise Christofia a Efstathiose Aloneftise se nezmohl, v obou případech zasáhl brankář Islandu Magnusson. Ten se nakonec stal hrdinou celého utkání, neboť zneškodnil šanci největší, a to sice pokutový kop.

Avraam byl faulován Sigurdssonem, ale jak už bylo zmíněno, Michaelova penalta skončila na skvělém Magnussonovi. Poté co hosté přežili penaltu, pustili se do protiútoku, ze kterého mohl udeřit Birkir Mar Saevarsson, ale i domácí brankář Georgallides se předvedl v dobrém světle.

Kypr měl na začátku druhého poločasu obrovskou šanci, ale Christofi v ní selhal, znovu se vytáhl brankář Magnusson. Domácí v závěru Islanďany přitlačili, ovšem severská obrana ne a ne povolit. Utkání tak skončilo smírně 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

neprohra domacich....tip 10.......2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 2:0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele