Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2012

skupina D
26.03.2011 19:15 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Bosna a Hercegovina - Rumunsko 2:1

Reprezentanti Rumunska nejspíše mohou zapomenout na evropský šampionát na Ukrajině a v Polsku. Výběr trenéra Lucesca podlehl domácí Bosně a Hercegovině 1:2, když vítěznou trefu zaznamenal hvězdný Edin Džeko.

Bosňané v bílých dresech měli první šanci zápasu, střelu Edina Džeka musel brankář Pantilimon vyrážet. O pár minut později, přesněji ve 29. minutě, udeřili hosté. Marica si krásně zpracoval míč na prsa a přesnou střelou pod břevno zajistil Rumunům vedení - 0:1. Domácí se rozhodně nevzdávali, další skvělý střelecký pokus vyprodukoval Misimovič, jenže brankář Rumunů opět dobře zasáhl. Rumuni sice vyhráli první poločas, jenže ve druhém dějství měl nastat obrat.

Svěřenci trenéra Razvana Lucesca začali nadějně i druhou půli a brankář Hasagiš musel krotit Torjeho ránu. V 62. minutě bylo ale vyrovnáno, Misimovič poslal přesný centr na hlavu Ibiševiče, který srovnal na 1:1. Bosna pak měla více ze hry, obrovskou šanci spálil Lulič, ale domácí to nemuselo příliš mrzet. Sedm minut před koncem rozhodl o zisku tří bodů ve prospěch Bosny a Hercegoviny hvězdný Edin Džeko.

Útočník anglického Manchesteru City využil zaváhání Rumunů při bránění rohového kopu a hlavou dorazil míč do sítě - 2:1 pro Bosnu. Domácí vyhráli 2:1 a nadále jsou plnohodnotně ve hře o postup na evropský šampionát. Ten se naopak výrazně vzdálil Rumunsku.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1 2 Rumuni si odvezou dulezite body

Reagovat
smazaný uživatel

Rumun zrejme ani na poctvrte si vsechny tri body nedvezou...as bude delba bodu..tip X..1:1

Reagovat
smazaný uživatel

asi kriiz

Reagovat
smazaný uživatel

BaH se doma jen tak nedá, navíc Rumunsko v poslední době fotbalově tápe. Tip 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

keď dám 1,tak myslím,že nikto na mňa nahnevaný nebude

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele