25. kolo
17.02.2019 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Zápas mezi Caen a Strasbourgem branku nepřinesl

Větší radost z tohoto výsledku budou mít domácí, kteří stále bojují o přežití v Ligue 1. Jenom se potvrdilo, že proti Racingu se jim daří. Podeváté za sebou vyšli ze vzájemného duelu neporaženi.

Za klub, ve kterém kdysi působil i český kouč Ivan Hašek, odvádí velice dobré výkony Kenny Lala. Sedmadvacetiletý obránce byl nepřekvapivě hned u první šance tohoto klání, když naservíroval míč pro Sanjina Prciće, který o kousek minul. V 18. minutě se do výborné příležitosti dostal Saif-Eddine Khaoui, jenže Mats Sels se překonat nenechal.

Za šest minut převzal Adrien Thomasson balon od Ludovica Ajorqueho a Brice Samba s vypětím všech sil vytlačil tuhle ránu alespoň na tyč. Poločas zakončil výtečným obranným zákrokem Paul Baysse, když po Lalově centru včas přiběhl k Ibrahimovi Sissokovi a v rozhodující moment mu čistě uzmul kulatý předmět od kopaček.

Strasbourg začal druhou půli velmi aktivně a už dvě minuty po jejím startu mohl skóroval Benjamin Corgnet, když k němu doputoval míč po ose Ajorque-Liénard. Samba znovu svůj tým podržel. Kouč Laurey pak poslal na trávník Leba Mothibu, aby pořádně zamotal hlavu obráncům domácího celku. Ovšem byl to Prince Oniangué, kdy málem zařídil svému celku vedení, kdyby jeho pokus netečoval do bezpečí Ajorque.

Mothiba a spolu s ním i další střídající hráč Youssouf Fofana se osmělili až šest minut před vypršením řádné hrací doby. Muž v rukavicích ale ani tentokrát neměl pro jejich snahy pochopení. Pro svěřence kouče Mercadala to byla už desátá remíza v sezoně, kvůli které stále setrvávají s devatenácti body na předposlední příčce, přičemž o bod lepší Dijon má jeden zápas k dobru.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele