20. kolo
13.01.2018 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Montpellier HSC - AS Monaco 0:0

S výjimkou zápasu Rennes s Marseille to v rámci 20. kola Ligue 1 rozhodně ve Francii nebyla žádná atraktivní ofenzivní podívaná. Utkání mezi Montpellierem a Monakem budiž toho jasným důkazem.

Radamel Falcao se po zranění nestihnul dát pro tento duel dohromady, nicméně v úterý proti Nice by si už zahrát alespoň nějakou porci minut mohl. Střílení branek do téměř nedobytné svatyně MHSC tedy měl mít na starosti především Keita Baldé. Oba celky vystřelily celkem devět střel, avšak v prvním poločase nestála za zmínku ani jedna z nich.

Přesuňme se tedy do druhého dějství. V jeho sedmé minutě pálil z dálky Jorge a Benjamin Lecomte vyrážel nad bránu. Bývalá jednička Lorientu se vyznamenala i proti pokusu Thomase Lemara. Ovšem patrně vůbec nejlepší zákrok si schovala na osmasedmdesátou minutu, ve které z bezprostřední blízkosti hlavičkoval Kévin N’Doram.

Takovou tečku za pozoruhodnými šancemi učinil svým přímým kopem Rachid Ghezzal. Monaco tedy neskórovalo, což se mu v této sezoně stalo v lize teprve potřetí. Knížecí klub tak bude muset doufat, že Lyon zaváhá v domácím utkání s Angers. La Paillade tedy s mistrem ani napodruhé neprohrálo. Třetí klání se chystá na konci ledna v rámci semifinále Coupe de la Ligue.

Do té doby však oba týmy sehrají ještě tři utkání. Na svěřence Michela Der Zakariana, kteří se nadále pyšní nejkvalitnější defenzivou, čekají Amines, Toulouse a PSG. Monaco se s výjimkou Nice (rovněž podruhé v krátké době) těší na poslední Mety, a poté už přijde na pořad dne důležité klání s Olympiquem Marseille.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele