12. kolo
04.11.2017 20:00 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

ES Troyes - Racing Strasbourg 3:0

Tři kola v řadě Troyes nedokázalo v Ligue 1 zvítězit. Muselo se vypořádat s několika absencemi, nastoupilo na hrací plochu v poněkud nepředvídatelné sestavě, a možná právě tahle skutečnost Štrasburk notně překvapila. Je ale také pravda, že utkání hodně ovlivnilo i vyloučení Nuna Da Costy, který na hřišti vydržel jen půlhodinu.

Listopad, to byl z dlouhodobého hlediska jeden z nejhorších měsíců pro celek z Grand Est. Až na čtrnáctý pokus se mu podařilo zlomit tuhle dlouhodobě hodně negativní bilanci a konečně uzmout všechny body. Když naposledy v tomto podzimním období zvítězil, psal se rok 2005. Hlavně díky druhému dějství nechal na tuhle statistiku definitivně zapomenout.

Do první jakési šance se v 16. minutě propracoval Pelé, avšak svou levačku poslal jen mimo bránu hostujícího gólmana Kamary, ve 22. minutě se ESTAC dožadoval nařízení pokutového kopu, jelikož Suk byl sražen ve vápně Salmierem, avšak píšťalka sudího Léonarda zůstala němá. Ve 31. minutě už však musela na scénu přijít jeho červená karta.

Hérelleho totiž trefil ve vzduchu kopačkou do obličeje Nuno Da Costa, a i když svého protihráče nechtěl v žádném případě zranit, byl jeho zákrok hodně nebezpečný, a musel předčasně pod sprchy. Ve 39. minutě se dalekonosným pokusem snažil prosadit Dingome, Kamara si každopádně mezi třemi tyčemi poradil a vyrazil míč do zámezí.

Tři minuty po obrátce Troyes konečně zužitkovalo svou přesilovku. Traoré zleva poslal jemný centr do šestnáctky, kam si naběhl Suk, a Korejec hlavou překonal Kamaru. O sedm minut později domácí své vedení navýšili. Dingome uvolnil napravo Grandsira, ten z pravé strany předložil míč do pokutového území, a odtud Khaoui snadno skóroval.

V 71. minutě se snažil snížit střídající Grimm, vychytal ho ovšem pozorný brankář Samassa, a v nastavení namířil jiný náhradník Saadi svou hlavičku pouze do břevna Samassy. O dvě minuty později naopak Troyes tři body ještě pojistilo, to když Traorého pobídky zužitkoval na zadní tyči Niane, jenž se na plac dostal až v posledních minutách.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele