8. kolo
30.09.2017 20:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

EA Guingamp - Toulouse FC 1:1

Souboj Guingampu a Toulouse vítěze nepoznal. Oba týmy tak rozhodně budou mít po reprezentační pauze co zlepšovat.

Z časomíry neuběhly ještě ani dvě minuty a Alban Lafont lovil balon ze své sítě. Po centru Lucase Deauxe jej totiž trefil Marcus Thuram a s obrovskou porcí štěstí se dokutálel pod padajícím brankářem za čáru - 1:0. Syn mistra světa Liliana Thurama v posledních čtyřech utkáních dva góly dal a na jeden přihrál.

TFC rozhodně patří k oblíbeným týmům Antoina Kombouarého. V rámci Ligue 1 poznal v duelu s tímto protivníkem už osmkrát radost z vítězství. Yannis Salibur mohl ve 32. minutě zdvojnásobit vedení, ale muž v rukavicích byl razantně proti. Svěřenci Pascala Dupraze se mimo Stadium Municipal málo dostávají do zakončení.

Proto mohli být hráči rádi, že Somália využil ve 40. minutě nedorozumění v domácí obraně a přeloboval vyběhnuvšího brankáře Karl-Johana Johnssona - 1:1. Ve druhé půli to nebyl zrovna ofenzivní festival. Šancí bylo poskrovnu, a možná proto hosté nakonec překvapivě svého soupeře přestříleli.

V 75. minutě ještě musel Lafont čelit přímému kopu Nicolase Benezeta, ale více pozoruhodného se na Stade du Roudourou neudálo. Pro Guingamp šlo o první remízu od 4. března, kdy si rozdělil body s Montpellierem. Za dva týdny se utká s Rennes, kdežto téfécé, nyní mající pouhé tři body náskok na sestupovou zónu, přivítá doma Amiens.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele