17. kolo
09.12.2017 20:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Angers SCO - Montpellier HSC 1:1

Angers doma nedokázalo porazit Montpellier a po remíze 1:1 natáhlo svojí sérii bez vítězství už na osm zápasů v řadě. Na stadionu Raymonda Kopy nebyl k vidění zrovna pohledný fotbal. Vše podstatné, včetně obou branek, se odehrálo až ve druhém dějství.

První poločas byl totiž z obou stran velice opatrný a žádné stoprocentní příležitosti nenabídl. Zmínit alespoň můžeme fakt, že sudí Jochem během prvních pětačtyřiceti minut rozdal čtyři žluté karty. To podstatné se událo až po změně stran.

Oba celky nakonec díky zlepšeným výkonům zajistili, že utkání neskončilo bez branek. Hned ve 47.minutě si domácí vytvořili tlak a následný závar před Lecomtem nikdo z Angers nedokázal zakončit. Domácí to muselo mrzet, protože jen o čtyři minuty později šel Montpellier do vedení. Roussillon obdržel kolmici za obranu, ale brankář mu rychlým výběhem zmenšil střelecký uhel, nicméně k dorážce se dostal Isaac Mbenza a Montpellier vedl 1:0. Odpověď Angers byla bleskurychlá, rychlou akci na jeden dotek neomylně zakončil Karl Toko Ekambi.

Oba celky se pak nechtěly s výsledkem 1:1 spokojit a jejich snažení bylo na předváděné hře znát. Čas ale rychle ubíhal a čím více se blížil konec zápasu, tím méně oba týmy riskovaly a spíše se spokojily s nerozhodným výsledkem.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele