14. kolo
26.11.2016 20:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

SM Caen - EA Guingamp 1:1

Guingamp jako by měl poslední dobou čuch na branky v závěrech utkání. Před reprezentační přestávkou si zařídil výhru nad Angers dvanáct minut před koncem, v Dijonu a s Bordeaux zachraňoval bod v nastavení a teď na půdě Caen srovnával pět minut před koncem díky Niilovi De Pauwovi, jenž záhy odpověděl na trefu Ronnyho Rodelina.

Do první větší šance utkání se dostali domácí už po třech minutách hry, jenže Karamoh netrefil prázdnou bránu a umístil míč pouze mimo. Po přestávce se k zakončení tlačil po rohovém kopu Briand na druhé straně, nicméně ani on neseřídil z těžké pozice svá mířidla a poslal balón pouze do boční sítě.

Až v 80. minutě se diváci na Stade Michel d'Ornano dočkali úvodního gólu. Féret poslal ze standardky centr do šestnáctky, odkud Rodelin hlavou táhlým obloučkem překonal ustrnulého hostujícího brankáře Johnssona. Nicméně EAG nehodlal přerušovat svojí bilanci pěti zápasů bez porážky a o pět minut později odpověděl.

Mendyho krásnou kolmicí za obranu uvolnil Briand, francouzsko-senegalský forvard na hranici pokutového území obehrál vyběhnuvšího gólmana Vercoutreho, jenže následnou střelu do prázdné brány zastavil na brankové čáře vracející se bek Yahia. Balón se však odrazil k nohám De Pauwa, jenž už přece zacílil přesně.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele