13. kolo
19.11.2016 20:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

SC Bastia - Montpellier HSC 1:1

Bastia uhrála doma na Korsice jen remízu s Montpellierem, který úplně nenavázal na předchozí představení, nicméně pořád zůstává tři body před svým soupeřem.

Pro Francoise Ciccoliniho to snad ani nemohlo začít lépe. Už v 6. minutě rozehrával Lenny Nangis rohový kop, který si nedopatřením za záda vlastního brankáře srazil Ellyes Skhiri - 1:0.

Bastia vycítila příležitost, že by si mohla pojistit náskok, a tak se hnala dopředu. Allan Saint-Maximin (host z Monaka) předvedl, že mu balon rozhodně nepřekáží a našel Enza Crivelliho, jenž v dobré pozici mířil nad branku.

Jedenadvacetiletý útočník už má letos na kontě čtyři trefy, což u něho rozhodně nebývalo zvykem. Avšak i ve své další příležitosti mířil mimo. Nabídnul mu ji Souleymane Camara, který své zaváhání odčinil v 55. minutě, kdy našel Steva Mouniého, načež si balon z jeho kopačky vytvořil svou cestičku za záda Thomase Vincensiniho - 1:1.

V 68. minutě neměl ke gólu daleko velice dobře hrající Saint-Maximin, jenže Laurent Pionnier předvedl výborný zákrok. Pak se mohl prosadit Morgan Sanson. Radost mu pokazil domácí gólman, který skvěle přečetl situaci. V 90. minutě ještě rozehrával přímý kop Pierre Bengtsson a zase to byl Saint-Maximin, kdo mohl zajistit, aby všechny tři body zůstaly na ostrově ve Středozemním moři.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele