7. kolo
24.09.2016 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

SC Bastia - EA Guingamp 1:0

Že Bastia domácí zápasy povětšinou zvládá, se potvrdilo i o tomto víkendu, kdy z Korsiky odjížděli s prázdnou borci, kteří hájí barvy Guingampu. Že tři body zůstanou na ostrově ve Středozemním moři, zařídil jeden jediný gól!

Enzo Crivelli stihnul jak skórovat, tak být vyloučen. Ale protože už dlouho předtím (konkrétně ve 38 minutě) musel do kabin protihráč Marcal, nebyla to až taková potíž. Brazilský hráč musel ven za přidržení Sadia Dialla, ten francouzský za přidržení gólmana Karl-Johana Johnssona a následné nemístné poznámky vůči rozhodčímu panu Deleruemu. Ze hřiště se přitom pakoval prakticky okamžitě po vstřelení gólu.

Až do oné trefy byla největší příležitostí domácích ta, ve které Allan Saint-Maximin orazítkoval břevno. A jak se tedy v 76. minutě zrodil jediný přesný zásah? Lassana Coulibaly přiťuknul zpět Crivellimu a ten si vůbec nedělal problémy. Šlo o jeho třetí branku v sezoně, protože předtím se dvakrát prosadil při výhře 3:0 s Lorientem.

SC Bastia tedy prozatím poskočila do horní poloviny tabulky. Prostředí na Stade Armand Cesari, kde už byl trávník přeci jen v lepším stavu, než minule proti Nancy, se znovu stává silnou zbraní celku Francoise Ciccoliniho, jenž tu ze čtyř duelů uhrál sedm bodů. Příště ovšem zajíždí do Nantes, kdežto Guingamp se pokusí vyhrát nad Stade Rennes.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele