27. kolo
24.02.2017 20:45 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

OGC Nice - Montpellier HSC 2:1

Nice doma v předehrávce kola otáčelo zápas s Montpelliér a po zisku tří bodů stále zůstává ve hře o titul. Velký návrat po zlomenině nohy zažil Mickaël Le Bihan, jenž po svém příchodu zařídil dvěma brankami úspěšný obrat.

Nice v minulém kole jen tak tak ubojovalo výhru na půdě Lorientu a také v zápase s Montpelliér mělo co dělat. Pro domácí se utkání nevyvíjelo dobře, už v 9.minutě se Souquet snažil odkopnout balón do bezpečí, ale udělal to tak nešťastně, že napálil svého spoluhráče Cypriena, od kterého se míč dostal na zadní tyč a Steve Mounié otevřel střelecký účet utkání. Hosté zůstávali i nadále u balónu a Skhiriho hlavičce nechybělo mnoho. Každopádně mohlo být i rychle vyrovnáno, protože okamžitý útok Nice zakončil střelou těsně vedle Donis.

Úvodní patnáctiminutovka nabídla strhující fotbal, ale tempo hry postupně opadalo. Až ve 35.minutě postupoval na hostujícího brankáře Obbadi a netrefil cíl. Na druhé straně zase nepřesně pálil z voleje Mounié. V nastavení ještě promarnil dobrou příležitost Bayssé a tak poločas skončil vedením Montpelliéru 1:0.

Domácí ve druhém poločase přidali plyn a jejich snaha o vyrovnání byla jednak evidentní a také účelná. Vyrovnávací branka v 68.minutě byla vyvrcholení náporu, Mickaël Le Bihan vystřelil z poza pokutového území přízemní ránu k tyči a Pionnier se natahoval marně. Nice se hnalo za rozhodující brankou a zlomit odpor soupeře se podařilo čtyři minuty před koncem. Na kolmici za obranu si naběhl opět Le Bihan a svojí druhou brankou se stal hvězdou utkání.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

nehrál v obraně Pokorný a hned je to znát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele