16. kolo
03.12.2016 20:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Girondins Bordeaux - Lille OSC 0:1

Bordeaux si trochu zkomplikovalo situace, když doma nestačilo na Lille. To se naopak díky druhé výhře v řadě vyprostilo ze sestupové zóny.

LOSC hrálo aktivněji skoro celý první poločas. Jerome Prior se musel činit proti Yassine Benziovi a dvěma pokusům Ronyho Lopese. V závěru první půle se ale hosté k radosti jejich dočasného kouče Patricka Collota dočkali. Naïm Sliti zahrával z pravé strany rohový kop. Ten hlavou posunul blíž k bráně Renato Civelli.

Adama Soumaoro sice na Priora nevyzrál, ale Nicolas De Préville si šel tvrdě za svým a u míče byl dříve než všichni ostatní, takže poslal hosty do vedení - 0:1. V ten moment nikdo samozřejmě netušil, že další branky už na Nouveau Stade de Bordeaux (aka Matmut Atlantique) nepadnou. Na další větší šance se taky muselo čekat do druhé půle.

V její 18. minutě měl náhradník za Cedrika Carrassa štěstí, že se míč po tečované střele De Prévilla zastavil o břevno. Velice podstatný moment se odehrál o deset minut později. Nicolas Pallois byl v šestnáctce faulován Franckem Bériou. Exekuce se ujal Diego Rolán a za Vincentem Enyeamou zadunělo břevno.

Obrana Lille neinkasovala počtvrté v sezoně. Tuto bilanci bude chtít vylepšit za týden, kdy v domácím prostředí přivítá nečekaného přemožitele PSG, celek Montpellieru. Les Girondins se opět představí ve svém novém stánku. Soupeřem bude rozjeté Monaco, které v tomto kole rozdrtilo Bastii a nadále se s Nice přetahuje o post lídra tabulky Ligue 1.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele