28. kolo
04.03.2017 20:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Dijon FCO - OGC Nice 0:1

Orli z Nice zvítězili i na půdě Dijonu a nadále se plnohodnotně drží v boji o francouzský titul. Zápas na půdě Les Chouettes rozhodně nebyl jednoduchý, jedinou brankou ho rozhodl Wylan Cyprien, jen krátce poté, co se domácí zlobili pro neodpískanou penaltu.

Nice vstoupilo do zápasu aktivně a zejména Mario Balotelli byl hodně vidět. Během čtyř minut měl hned tři střelecké pokusy, ani jeden se však neujal. Celý první poločas se nesl ve znamení převahy Orlů, ale Dijon se tak úspěšně bránil, že šel za stavu 0:0 do šaten coby spokojenější tým.

Hostující favorit měl především územní převahu, jinak vyslal na Reyneta jen dva střelecké pokusy. Pokud pomýšlel na tři body, musel to zkoušet častěji. První šanci druhého dějství však měli na svědomí domácí. Po rohovém kopu se dostal k zakončení Abeid, jehož rána prosvištěla vápnem a Lees-Melou tečoval balón vysoko nad. Na druhé straně se opět o slovo přihlásil Balotelli a znovu neúspěšně.

V 65. minutě došlo na hřišti k zajímavému okamžiku. Haddadí byl v pokutovém území faulován, ale sudí se rozhodl penaltu neodpískat. Tento verdikt pochopitelně domácí hodně rozlobil, tím spíše, že vzápětí padl gól na druhé straně. Cyprien dostal od Eysserica přesný pas a poradil si i s povyběhnutým Reynetem. Pro Dijon to byla velká rána, chtěl zahrávat pokutový kop a místo toho inkasoval. Les Chouettes na branku Cypriena odpovědět nedokázali a před vlastním publikem Orlům podlehli.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele