30. kolo
12.03.2016 20:00 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

Toulouse FC - Girondins Bordeaux 4:0

Svou premiéru si měl prožít minulý týden proti Marseille, nakonec se však jako nový kouč objevil Pascal Dupraz na lavičce Toulouse až v utkání s Bordeaux poté, co strávil pár dní v nemocnici kvůli srdečním problémům. Jeho svěřenci získali potřebné tři body k záchraně suverénním způsobem.

Bitva o řeku Garonnu dopadla až nečekaně snadno právě pro TFC. Domácí však i přesto zůstali stát na místě, pořád jim totiž chybí k záchraně sedm bodů, neboť osmnáctý Gazélec rovněž dokázal urvat vítězství. Les Girondins znovu potvrdili, že jsou jedněmi z nejnevyzpytatelnějších celků Ligue 1. Zrovna nyní se jim vážně nezadařilo.

Toulouse bylo pod vedením Dupraze prakticky jako vyměněné. A už v páté minutě se ujalo vedení, když se Ben Yedder dokázal odpoutat se od svého strážce, naběhl do šestnáctky a i z úhlu našel skulinku na bližší tyčce. O pár chvil později spálil tutovku Braithwaite, který obešel brankáře Bernardoniho, jenže nezamířil do jeho odkryté svatyně.

Hostující lodivod Willy Sagnol, pod nímž se asi i začíná kývat trenérská židle, pravděpodobně trošku pokazil zápas takticky. Přece jenom svému týmu naordinoval až příliš defenzivní styl hry. A vstup do druhé půle? Katastrofa. Sané ve 49. minutě stáhl ve vápně Ben Yeddera, byl vyloučený a ještě se kopala penalta, kterou proměnil sám faulovaný.

Od té chvíle si Toulouse pohodlný náskok bez problémů drželo. A v závěru utkání si výhru dvěma zásahy pojistilo. V 86. minutě Chantome podrazil Braithwaita a Dán další nařízený pokutový kop proměnil. V 90. minutě se poté z dorážky prosadil Trejo, který z blízkosti doklepával do prázdné brány.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele