8. kolo
26.09.2015 20:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

SM Caen - GFCO Ajaccio 2:0

Caen proti Gazélecu předvedlo daleko lepší výkon než ve vloženém kole proti Lorientu a zaslouženě se radovalo ze tří bodů po vítězství 2:0. První branku zařídil v prvním dějství Ronny Rodelin, o druhou se postaral po obrátce Emmanuel Imorou. Hosté toho v utkání moc nepředvedli a na nějaký úspěch pomýšlet nemohli.

I přes několik letních odchodů se o domácím celku stále hovoří jako o jednom z týmů se solidním útočným potencionálem. Tuhle domněnku chtěl nejprve potvrdit Delort, jenže na zadní tyči po centru od Bessata zakončoval hlavou do tyčky. O pár chvil později již ovšem byl na malém vápně úspěšný Rodelin po centru od Delorta.

Delort se pokoušel navýšit vedení záhy, jenže jeho dalekonosný pokus dokázal zlikvidovat brankář Maury. Další gól tak přišel na řadu až po přestávce. V 55. minutě Appiah nasadil housle svému protihráči, přihrál pak míč skrz vápno na zadní tyč, kam si nabíhal Imorou, jenž z blízkosti pohotově skóroval.

Jestli GFCO od svého startu do nováčkovské sezóny zlepšil některé aspekty hry, teď předvedl především směrem dopředu dosti bídný výkon. Domácí gólman Vercoutre se mezi třemi tyčemi moc nepotil, přesto zajisté hodlal udržet čisté konto, a tak se v závěru zápasu musel činit vůči prakticky jediné šanci hostů, kterou měl Coeff.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele