14. kolo
22.11.2015 14:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

SM Caen - Angers SCO 0:0

Caen a Angers si rozdělily body, což pro svěřence Clauda Puela znamená třetí místo, jen o skóre za Lyonem. Ani SCO si však po 14. kole určitě nepohorší.

První střelu na branku vyslal hostující záložník Billy Ketkeophomphone. Rémy Vercoutre si ale situaci pohlídal. Po půl hodině hry přihrál Julien Féret spoluhráči Bessatovi, který z dobré pozice napálil balon směr Ludovic Butelle. Brankář Angers ale dokázal letící předmět konečky prstů vytěsnit nad břevno své svatyně.

Jen o minutu později se dopustil ostrého zákroku na Laosana Ketkeophomphoneho domácí Alaeddine Yahia. Rozhodčí Frank Schneider neváhal a viníka celého incidentu okamžitě poslal ze hřiště. Domácí tedy dohrávali o deseti. Toho chtěl dvakrát využít Thomas Mangani. Poprvé se proti němu vytáhnul Vercoutre, podruhé (74. minuta) nastřelil z nějakých šestadvaceti metrů břevno.

Ještě předtím Mangani centroval na Cheikha N’Doyeho, který hlavičkoval nad. A na druhé straně málem Dennis Appiah nachytal na švestkách Ludovica Butelleho, když jeho centr také přistál na břevně. Obecné předpoklady, že půjde o remízové utkání, se tedy naplnily. Angers příště natrefí na Lille, Caen na Bordeaux.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0 popř. 2:2

01

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele