5. kolo
12.09.2015 20:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

OGC Nice - EA Guingamp 0:1

Krize Guingampu po mizerném vstupu do sezóny je, dá se říci, zažehnána. Po vítězství v Marseille hosté navázali na svůj výkon i v Nice, kde se o jediný zásah utkání postaral v 76. minutě Younousse Sankharé. Domácí utrpěli svou druhou porážku v tomto ročníku a v tabulce klesli právě za svého soupeře.

První půle mnoho šancí nenabídla. V 10. minutě se do vedení mohl dostat EAG. Hassen si příliš nerozuměl s obranu a centr Benezeta málem skončil v síti, nebýt dobře postavené tyče, do které míč narazil. Před přestávkou se zaradoval Mathis, jemuž se podařilo překonat Hassena, nicméně rozhodčí branku neuznali, jelikož Sankharé domácímu brankáři clonil.

Ani ve druhém dějství se ofenzíva Nice výrazněji nezlepšila a byl to naopak Guingamp, kdo působil nebezpečněji. Ke svému prvnímu gólu v sezóně měl blízko Briand, jeho hlavička však nakonec nebyla úspěšná. Hostující brankář Lössl se musel výrazněji potit až při střele Ben Arfy, následně Pléa po centru Pieda střílel jen vedle.

Vše podstatné se odehrálo čtrnáct minut před koncem. Chvilku poté, co svou možnost spálil Pléa, udeřili hosté. Briand parádní kolmicí našel rozeběhnutého Sankharého, kterému se podařilo odpoutat se od obránce Boscagliho, a pak zamířil přesně na vzdálenější tyčku. OGC se poté ve zbytku zápasu již na nic nezmohl.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Neprohra favorita

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 popř. 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Nice-Guinqamp. tip-1

Reagovat
smazaný uživatel

1-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele