16. kolo
02.12.2015 19:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Montpellier HSC - GFCO Ajaccio 0:2

Gazélec dál pokračuje ve skvělé formě a šoupá se tabulkou výše a výše. Za posledních šest ligových kol získal z možných osmnácti bodů hned šestnáct a rázem je blíže středu tabulky. Díky gólům Jacquese Zouy a Johna Tshibumbuy dokázal venku skolit také Montpellier, který se v uplynulých týdnech pyšnil velmi dobrou formou.

MHSC triumfoval v posledních třech zápasech v řadě, naposledy prohrál na začátku října v Lille. A i proto byl proti podceňovanému korsickému celku favoritem. Jenže maličký klub z jihu Francie i nadále překvapuje celou Ligue 1. A to přitom před i během utkání řešil velké problémy na brankářském postu.

Hostující kouč Thierry Laurey se znovu nemohl spolehnout na služby své brankářské jedničky Mauryho, který nedal dohromady své poraněné rameno, takže mezi tři tyče se postavil Goda. Jenže i Kamerunec se ve 40. minutě zranil po střetu s Ningou, takže musel být střídán teprve osmnáctiletým Guerinem. Ten si vedl výtečně.

Především v poslední čtvrthodince druhé půle měl hodně práce. Vždy si však poradil a udržel své první čisté konto v nejvyšší soutěži. To už Gazélec vsítil obě branky. Těsně před přestávkou se Zoua zbavil obránce Roussillona a z voleje zamířil k tyči. Tři body v 74. minutě pojistil po pěkné kombinaci a přihrávce Larbiho z blízkosti Tshibumbu.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0 1

Pojďte

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele