25. kolo
06.02.2016 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

GFCO Ajaccio - EA Guingamp 0:0

Gazélec zastavil šňůru tří porážek v řadě a v souboji s rozjetým Guingampem bral alespoň bod za bezbrankovou remízu. Hosté sice přijížděli na Korsiku povzbuzeni o poslední tři vítězství za sebou, ale můžou být s tímhle výsledkem nakonec spokojeni, neboť prakticky celý zápas hráli o jednoho muže v poli méně.

Utkání pro bretaňský celek opravdu nezačalo vůbec dobře. Už v 10. minutě se totiž musel ze hřiště poroučet kapitán Mathis, který měl míč na dlouhou nohou a Tshibumbua sestřelil nevybíravým způsobem, a sudí Turpin ocenil zákrok červenou kartou. Ani dlouhá početní výhoda však domácím nepomohla ke vstřelení nějaké branky.

Dá se říci, že v první půli zahrozil snad jen ve 34. minutě Zoua, jenž nahradil v sestavě zraněného Tshibumbua, tomu ovšem zakončení nevyšlo podle představ. Dobře bránící Guingamp soupeře nepouštěl do větších příležitostí ani po přestávce, svěřenci Thierryho Laureyho byli směrem dopředu stále bezzubí.

Sedmnáct minut před koncem spolu dobře kombinovali Sylla, který unikl po levé straně, a Boutaïb, a když se míč znovu dostal k Syllovi, jeho střela postrádala přesnost a skončila nad břevnem. V závěru se ještě mohl po rohovém kopu prosadit Boutaïb, centr Djokoviče ovšem usměrnil mimo kýžený cíl.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele