15. kolo
28.11.2015 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Nantes - SC Bastia 0:0

Bastia v Nantes nepředvedla nic zázračného, bezbranková remíza jí však alespoň pomohla vymanit se ze sestupové zóny. Diváci viděli opravdu minimum šancí, Nantes nevstřelilo Korsičanům gól už pošesté v řadě..

Z nudného výsledku mají určitě větší radost hosté, jejich dlouhé čekání na venkovní triumf se sice protahuje, bod z Beaujoire je ale za současné situace určitě pozitviní. Naopak Les Canaris opouštěli hřiště ve vyloženě depresivní náladě. V prvním poločase byli lepším týmem, dostali se do šancí díky Kolbeinnu Sigthórssonovi, Yacine Bammouovi i Julesi Ilokimu, nakonec však mohli být rádi, že do kabin nešli za stavu 0:1. Po zbytečné ztrátě Lorika Cany se totiž míče zmocnil Yannick Cahuzac a dokázal přelobovat domácího gólmana Rioua; balon se však odrazil od břevna.

Po změně stran měl branku na hlavě Ermir Lenjani, tentokrát se ale vytáhl hostující strážce Jean-Louis Léca. Jinak se na hřišti nedělo prakticky vůbec nic. Léca si ještě jednou zacvičil proti Lenjaniho přímému kopu třináct minut před koncem, nicméně i kdyby zůstal stát, střela by nejspíš mířila mimo tři tyče.

V samém závěru se domácí ještě snažili o jakýsi nápor, ani Adryan, ani Emiliano Sala si však na hostujícího brankáře nepřišli. Po uplynutí stanovených devadesáti minut si ještě poslední moment frustrace prožil domácí Alejandro Bedoya, který byl vykázán ze hřiště po druhé žluté kartě. Když pak Riou zlikvidoval se štěstím následný Danicův přímý kop, rozešly se oba týmy s bezbrankovým skóre.

Autor: Dominik Zezula / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1 1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele