1. kolo
08.08.2015 21:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Nantes - EA Guingamp 1:0

Na papíře to vypadá, že před nově složeným útokem FC Nantes je třeba mít se pořádně na pozoru. Jenže aby domácí vyhráli, museli si hosté vstřelit branku sami.

Adrien Thomasson, Yacine Bammou, Adryan, Alejandro Bedoya, Kolbeinn Sigthórsson, Emiliano Sala, Johan Audel ... ti všichni se dostali do hry, leč nikdo z nich se gólově neprosadil. Za Guingamp už nenastupuje Claudio Beauvue (Lyon), jenž v minulé sezoně šlapal na paty nejlepším ligovým střelcům, ovšem nikdo z nových akvizic jej nedokázal ani napodobit.

Teprve až střídající Sloan Privat se dostal k zajímavému pokusu, ale na Rémyho Rioua nevyzrál. Byl to tedy obránce Jérémy Sorbon, komu se podařilo dát gól, ale radost z něj vskutku neměl. Běžela 89. minuta, když si do vlastní brány srazil přízemní centr Johana Audela. Na Stade de la Beaujoire propukl jásot.

Družina Michela Der Zakariana tedy po roce opět v úvodním zápase vítězí doma 1:0. Teď jenom doufat, že celá sezona bude vypadat jinak než ta minulá. V srpnu ještě čekají Angers, Remeš a Bordeaux, což jsou protivníci, se kterými se dá bodovat. Naopak Guingamp to bude mít složitější, protože mu los přisoudil Lyon, Bastii a Marseille.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele