27. kolo
20.02.2016 20:00 CET
4 : 3
(1:2)

Reportáž

FC Lorient - EA Guingamp 4:3

Nevídanou přestřelku viděl Stade du Moustoir v Lorientu. Domácí z ní nakonec vyšli jako vítězové, a to díky brance ze závěrečné minuty.

Netrvalo to ani tři minuty a hosté vedli. Yannis Salibur levačkou překonal Benjamina Lecomteho. A to už předtím byla zblokována slibná střela Saliburova spoluhráče Brianda. Salibur zase úřadoval ve 37. minutě. Jeho pokus z hranice pokutového území nešikovně tečoval Zargo Touré, tudíž Lecomte nemohl dělat vůbec nic - 0:2.

Jenže za dvě minuty s odehrálo důležité snížení. Omilostněný Majeed Waris snížil, přičemž svůj podíl na jeho brance měl Jimmy Cabot - 1:2. První poločas tedy nakonec pro Les Merlus neskončil tak hrozivě a o pauze se v šatně určitě děly zajímavé věci, které hráči převedli do praxe hned v úvodní pětiminutovce druhé půle.

Benjamin Jeannot nejdříve po Mesloubově přihrávce na Jonase Lössla nevyzrál, nicméně hned poté se vytasil s efektivním volejem, který hostující brankář neměl šanci chytit - 2:2. A za minutu bylo ještě veseleji, protože Guerreiro přihrál pod sebe Warisovi, jenž zaznamenal svou šestou trefu v sezoně - 3:2.

Po hodině hry to ale bylo 3:3, jelikož Jimmy Briand placírkou uklidil mezi tři tyče balon po centru Nicolase Benezeta. Ten samý hráč mohl pak přidat další trefu, ale nedal, stejně jako kolega Marcus Coco. Rozhodnutí se tedy ujal Raphaël Guerreiro, jehož přímý kop musel přeletět zeď, aby mohl Lorientu zajistit všechny tři body - 4:3. Ani vlastně nevadilo, že dvanáctigólový Benjamin Moukandjo musel střídal už po čtyřiadvaceti minutách hry.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele