19. kolo
19.12.2015 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

ES Troyes - AS Monaco 0:0

Troyes za celý podzim nedokázalo v Ligue 1 ani jednou zvítězit a po právu se s osmi body na kontě nachází na samotném dně tabulky. Stalo se tak vůbec historicky prvním týmem, kterému se nepodařilo ani jednou za úvodních 19 kol získat tříbodový výsledek. Proti Monaku ovšem dosti překvapilo. A s favoritem domácí uhráli alespoň bod.

Hosté neměli úplně ideální start do tohoto ročníku, už teď je ale jisté, že po podzimu skončí na stupních vítězů. V posledních třinácti ligových zápasech prohráli jen jednou a postupně se tabulkou vyšplhali až do bojů o postup do Ligy mistrů. S výsledkem z půdy ESTAC však nemohli být spokojení. Obzvláště, když navíc kopali penaltu a hráli celou dobu přesilovku.

V sezóně 1979/80 se Brestu nepodařilo zvítězit osmnáctkrát v řadě. Troyes jednoduše nechtělo v téhle statistice vyčnívat. Jenže do utkání s Monakem vstoupilo nejhorším možným způsobem. Dabo už ve 4. minutě ve vápně fauloval Héldera Costu, obdržel červenou kartu a knížecí klub měl k dispozici pokutový kop.

Jenže Traoré jako exekutor ho dost pokazil a jeho střelu dokonce dokázal schovat do náruče skvělý brankář Bernardoni. Neuvěřitelnou tutovku Traoré spálil ještě před poločasem. Fabinho z pravé strany předložil přihrávku na hranici malého vápna, kde ve skluzu zakončoval jeho spoluhráč, ale z dvou metrů bránu nepochopitelně přestřelil.

Domácí se i přes zmenšený počet hráčů na hřišti dostali do nějakých šancí. Nejvíce soupeře zlobil dravý Jean. V jednom případě se dostal do blízkosti gólmana Nardiho, který v brance zase nahradil absentující jedničku Subašiče, ovšem v zakončení neuspěl. Na druhé straně mohli rozhodnout Hélder Costa nebo Dirar, ani jeden však nezacílil přesně.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vážení přátelé ,příznivci ,sportu a hlavně sázkaři. Dovolte abych Vás varoval před nákupem tipů z mailu salveto@email.cz. Nabízí se na různých serverech ,lákají na vysoké kurzy-sázky na počet golů,poločasy,atd. kdo zná ,ví co je to za kurzy. Nabízejí předplatné, které po ok tipu kurz. průměr. 1,98 okamžitě zvyšují ,atd. Testoval jsem je 3 měsíce ,průměr tipů je 2,02 a úspěšnost 30%. Předávám to dále, abych šetřil peníze i případným zájemcům.

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele