26. kolo
13.02.2016 20:00 CET
2 : 4
(1:2)

Reportáž

EA Guingamp - Girondins Bordeaux 2:4

Bordeaux zabralo a porazilo Guingamp. Poskočilo tedy na devátou pozici, zatímco soupeř obsazuje patnácté místo.

Jako první to z dálky zkoušel Adam Ounas, ale Jonas Lössl byl pozorný. Na druhé straně pálil Mevlut Erding, leč Paul Bernardoni se také ošálit nenechal. V 19. minutě centroval do vápna Diego Rolán. Cheick Diabaté na balon sice nedosáhl, nicméně právě devatenáctiletý mladíček Ounas to všechno jistil - 0:1. Ve 28. minutě centroval Mathieu Debuchy, Rolán byl na míč krátký, takže znovu propadnul až k Ounasovi. Ten však raději volil centr zpět na uruguayského kamaráda, jenž hlavou zhruba z penaltového puntíku proti Lösslovi neuspěl. Za nějakých osm minut ale bylo v případě stejného hráče všechno docela jinak. Ounas centroval do šestnáctky, kde se kulatý předmět se štěstím dostal k Rolánovi a ten si věděl rady - 0:2.

Jenže ve 42. minutě zakroutil za Bernardoniho záda svůj přímý kop Thibault Giresse, takže poločasový stav byl 1:2. Ještě nebyla odehrána ani hodina hry a bylo srovnáno. Moustapha Diallo hrudí sklepnul pro Marcuse Coca, jenž prostě míč napálil do horního rohu brány - 2:2.

Za deset minut rozehrával roh mladičký Brazilec Malcolm. Našel hlavu Diega Rolána, který by tentokrát netrefil zařízení, ale situaci správně přečetl Clément Chantôme a uklidil míč, kam bylo třeba - 2:3. Patnáct minut před koncem měl výbornou šanci na vyrovnání Sloat Privat. Pobídku Yannise Salibura ale nezužitkoval. Následně svou ránu poslal těsně mimo Rolán, ale Bordeaux si přeci jen ještě jednou zajásalo. Centr Andrého Biyoga Poka přetavil v 89. minutě ve čtvrtou branku Cheick Diabaté, s celkovými šesti trefami nejlepší střelec Les Girondins. Příští bude moci přidat v duelu s OGC Nice. A Guingamp? Ten zajíždí na Stade du Moustoir do Lorientu.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele