28. kolo
08.03.2015 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

EA Guingamp - Lille OSC 0:1

Jediná branka Nolana Rouxe z 51. minuty rozhodla o osudu utkání mezi Guingampem a Lille, kteří byli do tohoto kola sousedy v tabulce. Domácí tak potvrdili, že neprožívají příliš povedené období, hosté naopak navázali na svou minulou výhru nad Lyonem a díky dalšímu skalpu se posunuli už na osmou příčku.

V 16. minutě se dostal do jakési pološance hostující Origi, nicméně svůj pokus usměrnil pouze mimo. Na druhé straně se o pět minut později mohl prosadit Giresse, jenž si z otočky hezky zpracoval míč a ostře vypálil z voleje, nicméně gólman Enyeama stál na správném místě, takže dělovku vyrazil před sebe do bezpečí.

LOSC vlastně po celou dobu držel více míč na kopačkách, ale do příležitostí se dostával sporadicky. Ve 38. minutě vznikl menší závar v pokutovém území, domácí gólman Lössl totiž neudržel v rukavicích neposedný míč, ten ale nakonec dokázal odkopnout z brankové čáry pryč pozorný obránce Jacobsen.

Šest minut po přestávce se Lille dostalo do vedení, které již udrželo až do závěrečného hvizdu. Marcos Lopes unikl podél pravé strany, adresoval přihrávku do středu, kam si naběhl Roux, jenž se do sestavy vrátil po dvou zápasech, a parádní střelou pod břevno překonal marně se natahujícího Lössla.

Domácí lodivod Jocelyn Gourvennec se snažil na situaci zareagovat střídáním a do hry vyslal Mandanneho s Yatabarém. V 67. minutě rozehrál přímý kop Balmont, jenž mířil do horního růžku, avšak Enyeama výtečně zasáhl. V 74. minutě si poradil i se střelou Yatabarého a deset minut před koncem fantasticky vychytal i Mandanneho.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Lille makáme 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele