6. kolo
22.09.2013 17:00 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

OGC Nice - Valenciennes FC 4:0

Valenciennes dál pokračuje ve výsledkové mizérii, na půdě Nice si připsalo svou pátou porážku v řadě. Domácí naopak potvrdili, že jsou ve velké pohodě, a čtyřmi vstřelenými brankami si jí jenom vylepšili. Skórovat se podařilo hned čtyřem šutérům - Cvitanichovi, Bauthéacovi, Brülsovi a Bosettimu.

Přece jenom chvilku trvalo, než se domácím podařilo zlomit odpor soupeře, jakmile však Cvitanich proměnil v 32. minutě penaltu, VAFC se sesypal. Angoua totiž ve vápně zahrál rukou a sudí Turpin nemilosrdně ukázal na bílý puntík. Pro Argentince to byla již čtvrtá branka v letošní sezóně Ligue 1.

Pár minut poté mohl srovnat stav Pujol, ovšem jeho pokus z voleje skončil jen nad bránou. Nice stihlo do přestávky přidat ještě jeden zásah. Digard předstíral, že bude střílet směrem na gólmana Penneteaua, předal však míč chytře na Abriela, jehož centr zužitkoval bez většího otálení dobře postavený Bauthéac.

Po hodině hry se na hřišti objevilo za střídajícího Bauthéace jedno nadějné jméno OGC. Amavi, teprve devatenáctiletý mladík, se pak o deset minut později zbavil Matera a pokusil se nacentrovat do ohně. A protože balón byl při dráze letu ještě tečovaný, skončil nakonec u Brülse, jenž Penneteaua překonal potřetí.

Nice si své prodloužení šňůry čtyř zápasů v řadě bez porážky v závěrečných minutách užívalo. Bez problémů drželo míč na kopačkách, stále více ofenzivně nevýrazné Valenciennes si proti němu nevytvořilo zhola nic. Až nakonec hosté museli zkousnout další inkasování, když se po Digardově dobré práci trefil Bosetti.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
tlaci

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele