34. kolo
27.04.2013 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

SC Bastia - Toulouse FC 0:0

Souboj dvou týmů ze středu tabulky skončil vcelku očekávanou remízou - ani Bastia, ani Toulouse se nedokázaly brankově prosadit a rozdělily si po bodu.

Bylo znát, že ani jeden ze soupeřů se nemá kam hnát - záchranu už mají víceméně v kapse, pohárové příčky jsou nedostižně daleko, a tak se všech dvaadvacet borců na trávníku poměrně šetřilo. Bezbrankový výsledek alespoň posloužil oběma k ukončení sérií proher, která u Toulouse činila tři zápasy, u Bastie dva.

Les Violets byli v první pětačtyřicetiminutovce lepším týmem a Wissam Ben Yedder se málem prosadil hned ze začátku, nebýt obětavého zákroku Juliena Palmieriho. Následovaly pokusy Etienneho Didota a Adriena Regattina, které mířily oba mimo; ani herní převaha tak nebyla Casanovovým svěřencům nic platná.

Po obrátce se poměr sil obrátil a navrch měli domácí Korsičané, kteří se konečně probrali a začali trápit hostující obranu. První střelu na branku zaznamenal nováček v 63. minutě prostřednictvím Floriana Thauvina, který převzal míč od Anthony Modesteho, ale narazil na pozorného Ahamadu.

Na druhé straně se vyznamenal Landreau, když vyrazil Rothenův přímý kop. Finálová šance zápasu přišla vniveč dvě minuty před koncem řádné hrací doby, kdy Ahamada poměrně rutinním zákrokem zlikvidoval další přímák Wahbi Khazriho těsně zpoza vápna.

Autor: Dominik Zezula / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele