16. kolo
08.12.2012 17:00 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

Paris Saint-Germain - Évian Thonon Gaillard 4:0

Fotbalisté PSG po vítězství nad Portem v Lize mistrů bez větších problémů sestřelili také Évian Thonon Gaillard, kterému tak zároveň utnuli sérii čtyř utkání bez porážky. Zatímco domácí se dotáhli alespoň do neděle na vedoucí Lyon na rozdíl dvou bodů, hosté opět zabředli do sestupového pásma. Čtyři góly zařídili postupně Ibrahimovič, Lavezzi, Motta a Gameiro.

Pařížané drželi taktovku hry už od úvodních minut. V 19. minutě poprvé zahrozila hvězda Ibrahimovič, která prostě nemá problém vystřihnout nůžky, jeho krásnému provedení ovšem chyběla přesnost, a tak střela skončila jen vedle. Švédovi však nakonec nemuselo moc vadit, že se v této situaci neprosadil, ve 28. minutě již totiž načal účet.

Jallet byl tím, kdo mu čtrnáctou branku Ligue 1 připravil, a po jeho pasu zprava Ibrahimovič pohodlně skóroval. Tři minuty na to domácí navýšili vedení. Ménez vybojoval balón pro Ibrahimoviče, jenž ho pak hrudí předal dobře postavenému Lavezzimu a ten svou dělovkou nedal gólmanovi Laquaitovi žádnou šanci. Ani po přestávce se jinak hosté na nějaký odpor nezmohli.

V 63. minutě navíc měli velké štěstí, že neudržitelný Ibrahimovič trefil z dobré pozice pouze břevno. PSG mělo i nadále několik gólových šancí, koncovka ovšem byla jeho velkým problémem. A málem mohlo být zle po Khelifově příležitosti, který však nakonec nedokázal využít velké chyby v defenzívě mužstva kouče Carla Ancelottiho.

V 80. minutě ještě naposledy zahrozil hostující Sorlin, závěr zápasu už ale patřil PSG. V 84. minutě Pastore poslal nadýchaný pas na Mottu, který se v areálu vápna zhruba v místech, kde se kope penalta, pravačkou nemýlil. O tři minuty později se trefil ještě Gameiro, ten zkrátka těžil z výtečné spolupráce Ibrahimoviče a Méneze.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

5-0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

super konečně na to C.A. přišel jet na 4 ofenzivní hráče

Pastore dvě nahrávky na gol

Ibra gol a nahrávka

Menez nahrávka

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=gWtYodk291I

Těžko čekat od Evianu nějaký vzdor...z 10ti takových zápasů by 10x prohráli...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele