17. kolo
11.12.2012 21:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Lille OSC - Toulouse FC 2:0

Fotbalisté Lille utnuli svou čtyřzápasovou šňůru bez vítězství a díky v celku bezchybnému výkonu proti Toulouse získali na svou stranu zasloužené tři body. Hostující celek naopak i nadále pokračuje ve špatném období, za posledních šest kol získal jen čtyři korálky. Obě branky padly až ve druhé půli zásluhou Baši a Payeta.

Nebýt gólmana Aliho Ahamady, který zase jednou ukázal, jaký talent v něm dřímá, mohl jeho tým odjíždět domů s ještě větším nášupem. Dva inkasované góly jsou pro Toulouse jakýmsi vysvobozením před ostudou. Lille přitom střelecký apetit v posledních třech utkání hledalo, vsítilo za 270 minut jen jednu branku.

Domácí měli vše pod kontrolou od začátku až do konce. Nejprve zahrozil Chedjou, jehož perfektní střelu musel likvidovat až Ali Ahamada. Další větší šance na sebe nechala čekat do 38. minuty, kdy Tabanou zpětnou přihrávkou nenašel své spoluhráče, ale vyslal do sóla Rouxe, jenž však také nevyzrál na Aliho Ahamadu.

Až minutu po obrátce vyslali hosté vůbec první pokus směrem k Elanaově svatyni, nicméně Braaten zamířil jen nad. V 55. minutě už načal účet Baša, který si nejvýše vyskočil na pas od Payeta a hlavou pohodlně zacílil. TFC mohl vyrovnat o pět minut později, Elana si ovšem s Aurierovou levačkou poradil.

Poslední dvacetiminutovka byla jasně v režii domácích Dog. Ty dlouho čekali na uklidňují druhou trefu, Baša se znovu po pasu od Payeta dostal k hlavičce, výtečně ovšem zasáhl Ali Ahamada. V 83. minutě se přece jenom prosadil sám Payet, který z první poslal balón za brankovou čáru po centru od Rodelina.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Veselac

X

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele