9. kolo
02.10.2011 21:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Paris Saint-Germain - Olympique Lyon 2:0

Paris-Saint Germain napravilo čtvrteční neúspěšný výsledek v Evropské lize proti Bilbau a doma ve šlágru 9. kola skolil Lyon 2:0. Po této výhře jsou tak Kombouarého svěřenci na samotném čele tabulky s tříbodovým náskokem před druhým Montpellierem. OL nepředvedl v Paříži nijak dobrý výkon, a připsal si tak druhou porážku v sezóně.

Na hráčích PSG bylo již od začátku vidět, jak velkou chuť mají po vítězství. Proti Lyonu nehráli nijak ustrašeně, opatrně a už vůbec ne nebojácně. První velkou šanci vytvořil již ve 4. minutě Menez pro Gameira, kterému však následnou střelu vychytal hostující gólman Lloris. V 19. minutě dokonce zvonila branková konstrukce.

V posledních kolech neudržitelnému Pastoremu poslal pěkný pas Gameiro a lyonský záložník Källström nějakým zázračným způsobem dokázal Argentincovu střelu usměrnit alespoň do tyče. Llorise pak ještě ohrozil Menez, francouzský gólman ovšem jeho pokus polapil. Největší možnost hostů v prvním dějství měl Lacazette, hlavičkoval ale jen nad bránu.

Do druhého poločasu vstoupil lépe hostující celek, jenže Lacazette zase nenašel správnou mušku a přestřelil. Poté musel předvést své schopnosti opět Lloris, Lugano totiž vybídl Pastoreho, jenž na lyonského brankáře ještě nevyzrál. Po něm na druhé straně naopak netrefil bránu Gomis.

V 64. minutě domácí otevřeli skóre utkání. Menez po levé straně přihrál do běhu Pastoremu, který i z nelehkého úhlu naše skulinku mezi pravou tyčí a Llorisem. V závěru zápasu pak naděje Lyonu alespoň na remízu definitivně pohasly, Nene ze standardky našel u vzdálenější tyče volného Jalleta, který z blízkosti v pohodě skóroval.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

6:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 Allez OL

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
patrikhm

1:1!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tuhej boj o první místo......remíza...

Reagovat
Langi

viděl jsem včera PSG v Evropský lize a byla to neskutečná slabota, neměli snad jedinou vážnější šanci a nedokázali ani pořádně kombinovat, Bilbao hrálo o dost líp a zaslouženě vyhrálo 2:0...Recept je tedy jednoduchý - znepříjemnit PSG rozehrávku, pak jsou úplně jaloví, takže v tomhle zápase bych klidně oželel AM a střed zálohy bych vyplnil 3 hráči, Fofana - Gonalons, Kallstrom...Navíc máme před nedělním zápasem o 2 dny volna víc než soupeř a i tahle maličkost může rozhodnout. Tip 1:1, 1:2. Allez OL!

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych rekl ,ze PSG trposicku vypustili Evropskou ligu...oni chtej hrat přísti rok LIGU MISTRU...... vedi moc dobre ze o titul budou bojovat tak se dvema tymy Lyon a Lille ,tam musí sbírat minimalne remízi. Jo Liga mistrů jsou hodne velky prachy a taky prestiž.....zahrat si s AC, REALEM, M.U.,BAYERNEM A BARCOU je jinej level ....

Reagovat
Langi

jinak Cris začal trénovat po zranění...doufám že Rémi nebude mít v neděli nějaký zatemnění mysli a nebude ho chtít postavit od začátku

Reagovat
smazaný uživatel

kurwa mame plno hracov zraneních a vrati sa presne ten najmenej potrebný

Reagovat
sajty

cris zitra hrat nebude,neverim tomu.to by byl moc velky risk.nastoupi proti nekomu slabsimu,kde dostane sanci ukazat formu

Reagovat
smazaný uživatel

PSG letos jede na titul..3-0

Reagovat
twl

nechci nic řikat,ale Lyon se mi zdá slabší než v loni.....PSG je vidět že kupovalo učelně a když jsem viděl jak oba teami hráli tak bylo viděť že dynamo prrostě mělo štěstí proti Realu že nedostalo víc branek.....zachránil je jen golman......!výhru nad záhřebem bych nepřeceňoval.......a PRohu PSG v Evropské lize taky ne.....Jak známe tyhle velkokluby tak je taková soutěž nebaví.....Viz Itálii,francie....proto nemužou být nikdy před soutěžema JAko Anglie,španělsko protože viz Fulham,Stoke prostě stručně řečeno....PSG dneska 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

[ Gameiro - Gomis , Revélliere ]

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele