4. kolo
27.08.2011 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

OGC Nice - Stade Brestois 0:0

Možný důležitý souboj dvou celků mezi Nice a Brestem, kteří letos chtějí za každou cenu udržet svůj flek v Ligue 1, skončil zřejmě spravedlivou bezbrankovou remízou. Díky alespoň jednomu bodu domácí odskočili ze sestupového pásma, byť na něj ze sedmnácté příčky koukají dost zblízka. SB29 již počtvrté ze čtyř kol remizoval.

Do první vážnější šance se probíjel domácí Mounier, jeho následnou ránu ovšem zablokovala včas brestská defenzíva. Poté se probíjel směrem k brance na druhé straně Lesoimier, jemuž krásně vyšla spolupráce s Ben Basatem, nicméně i v tomto případě jeho pokus dokázala včas zastavit, aby nenatropil žádnou škodu, domácí obrana.

Minutu na to se zase do gólové možnosti dostal aktivní Ben Basat, tentokráte už proti jeho střele zasahoval domácí brankář Ospina. Jeho protikolega Ospina se zase musel těsně před přestávkou činit proti hlavičce Pentecoteho, kterého svým centrem hezky vybídl Meriem. I druhý poločas byl z obou stran hodně vyrovnaný.

Ačkoli na ukazateli skóre svítil po utkání nerozhodný stav 0:0, přece jenom diváci jednu branku viděli. Clerc přihrál do vápna Abrielovi, míč však velkou rychlostí směřoval po zemi do zámezí. Přesto se Abrielovi ještě podařilo ze skluzu odcentrovat, ve vápně pak číhal Pentecote, jenž hlavou zavěsil.

Jenže asistent rozhodčího byl proti, podle jeho názoru již balón překročil pomezní čáru. Z opakovaných záběrů je situace hodně nepřehledná, přesto se zřejmě přece jenom musí dát za pravdu sudímu s praporkem v ruce. Brest pak zahrozil Rouxem, proti němuž musel zasáhnout Ospina, ani Ben Basat se svou volejí neuspěl.

V 65. minutě se Ben Basat dostal do role zakladače útočných akcí, předal balón svému spoluhráči Poyetovi, Ospina však i v této situaci zasáhl velice pohotově. A když si i Elana poradil s následnými šancemi Moulounguiho s Abrielem, musely se oba týmy rozejít smírně a rozdělit si každý po jednom bodu.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

vyhra domacich o gol

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele