27. kolo
10.03.2012 19:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

OGC Nice - AS Nancy-Lorraine 1:1

Dva týmy, které spojuje snaha o zachování prvoligové příslušnosti, se dnes střetly v přímém souboji. Body se nakonec i přes množství šancí dělí a souboj o lepší pozici tak může pokračovat.

Daniel Niculae vstřelil první branku zápasu, na kterou ale později reagoval Franck Dja Djedje. Nancy se dařilo lépe kombinovat, ale branku Nice hájí Ospina, což je dostatečnou zárukou minimálního počtu inkasovaných branek.

Nice hře dominovalo první poločas a brankář hostí, Guy N'Dy Assembe, měl co dělat, aby uhájil čisté konto. To se mu nakonec nepodařilo. Nejprve však skvěle vychytal střelu Mouniera. Poté se Nancy dočkalo své první branky v zápase.

Mollo zahrál svůj volný přímý kop natolik přesně, že v pokutovém území Nice našel volného Niculaeho, který už brankáře Ospinu překonat dokázal - 1:0 pro hosty.

N'Dy Assembe měl plné rukavice práce se střelou obránce Renata Civelliho, nakonec ji ale vyrazil mimo brankové území. Brankář Nancy si poté poradil i se šancí Abrahama Gnekiho a stav trval až do konce poločasu.

V té chvíli totiž celkem bezmocného Assembeho překonal Franck Dje Djedje a vyrovnal na 1:1. Ještě před odchodem do šaten prověřil Ospinu Loosemy Karaboue, jehož přesná rána by jinak skončila v rohu Ospinovy brány.

I po změně stran byli hosté aktivnější, tyč trefil Salif Sane. Ospinu vyzkoušeli postupně také Mollo a Niculae, ale brankář Nice udržel svůj tým ve hře o body a neinkasoval. Když gólem neskončily ani šance Niculaeho s Bakarem, oba týmy si body rozdělily a pokračují v záchranářských pracích.

Autor: Ondřej Pražák / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele