27. kolo
11.03.2012 21:00 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Montpellier HSC - SM Caen 3:0

Ani Montpellier v závěrečném klání 27. kola Ligue 1 nezaváhal, porazil Caen bez větších problémů 3:0, i když branky vsítil až ve druhém poločase, a na vedoucí PSG tak ztrácí stále jeden jediný korálek. Hosté nezahráli vůbec špatně v dějství prvním, přesto nebodovali. A jsou po třetím zápase bez výhry vzdáleni sestupovému pásmu už jen na minimum.

SMC opravdu nehrálo v první půli proti favoritovi špatně. HSCM se proti němu prosazoval nesnadno, hra byla hodně vyrovnaná. Nejprve zahrozil v 8. minutě hostující Frau, jemuž po pěkném úniku po pravé straně přihrával Nabab, jenže následná střela zamířila pouze do břevna. Na druhé straně neuspěl se svou hlavičkou po rohovém kopu Giroud.

V 18. minutě i domácí nastřelili brankovou konstrukci, konkrétně Cabella z přímého kopu a rovněž horní tyč. Poté hostujícího brankáře Thébauxe prověřil Utaka, jenž se neohroženě vrhnul po sólo-akci do vápna. Šest minut před koncem Frau se svou střelou lízl tyčku, pak ještě trestuhodně zahodil tutovku Cabella, jenž z bezprostřední blízkosti napálil Thébauxe.

Skóre se tak nakonec změnilo až po přestávce. V 51. minutě Estradův pokus orazítkoval břevno, míč se ještě odrazil k Bedimovi, který se ho snažil poslat na hlavu Girouda. To se mu sice podařilo, avšak nejlepší střelec Ligue 1 zamířil jen do Thébauxe. Naštěstí pro domácí však s dorážkou přispěchal Aït Fana.

Thébaux byl jinak v ráži i nadále. Celkem třicet čtyři střel na bránu vyprodukoval Montpellier za celý zápas, z toho hned čtrnáct letělo do prostoru mezi tři tyče. Třeba jako v dalším případě při střele Estrady a Cabelly, které se štěstím zastavil až caenský muž v rukavicích. Druhý pojišťující gól nakonec Girardovi hoši přidali v 83. minutě.

Camara si totiž dokázal poradit se svým obráncem Montaroupem, zároveň vyhledal nejlepší místo ke střelbě a pak už jen překonal bezmocného a hodně zaměstnaného Thébauxe. Nakonec vítězství 3:0 pečetil v poslední minutě utkání Giroud, který proměnil penaltu, připsal si svůj dvacátý gól sezóny a potrestal tak faul Nababa na Yanga M'Biwu ve vápně.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0 :thumbsup:: :thumbsup:: :thumbsup:: :thumbsup:: :thumbsup:: :thumbsup:: :thumbsup:: :thumbsup:: :thumbsup:: :thumbsup:: :thumbsup:: :thumbsup:: :thumbsup:: :thumbsup:: :thumbsup::

Reagovat
smazaný uživatel

:thumbsup:: :thumbsup:: :thumbsup:: :thumbsup:: :thumbsup:: :thumbsup::

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele