4. kolo
27.08.2011 19:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

FC Lorient - AS Nancy-Lorraine 2:1

Nancy je po další porážce z půdy Lorientu na předposledním místě. Po úvodní remíze s Lille, která vypadala hodně nadějně, v následujících třech kolech vždy padlo a start do nové sezóny nyní určitě nemůže hodnotit pozitivně. Lorient, jemuž tohle vítězství zařídil šťastný gól z 90. minuty, je naopak se sedmi body na pěkném pátém místě.

Lépe do utkání vstoupili hosté, lorientský strážce branky Audard si již v 8. minutě musel poradit se střelou Diakitého. Za dvě minuty však lovil míč ze své sítě. Karabouého přihrávka si vyhlédla Bakara, ten srovnal nafouklou kouli na pravačku a zamířil technickou ránou přesně ke vzdálenější tyči.

Jako by tahle branka probrala Lorient ze zimního spánku. Ve 23. minutě se měl gólman Grégorini co ohánět proti voleji Monnet-Pacqueta, Autret následně trefil z dobré pozice jen boční síť. Grégorini poté lapil po půlhodiny hry i další střelu Monnet-Pacqueta, je nutno podotknout, že mu výborně nacentroval Aliadiere.

Les Merlus přenesli tlak z první půle i do druhého dějství. V 55. minutě držel ASNL nad vodou zase Grégorini, jenž nadvakrát likvidoval obrovskou tutovku, do které se probil Autret. Hostující celek přece jenom kapituloval v 78. minutě. Mvuemba neměl žádné slitování a svůj pokus z přímého kopu zakroutil hezky k tyči.

Hodně smolně pro Nancy, na druhou stranu šťastně pro Lorient padla třetí branka utkání. Střídající Jouffre dobře a úspěšně podnikal na pravé straně, vyměnil si míč s Monnet-Pacquetem a snažil se usměrnit míč do brány. Střela se ale otřela právě o Monnet-Pacqueta, od něhož zapadla za smutného Grégoriniho.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

remiza 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele