27. kolo
11.03.2012 17:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Překvapení se koná, Paříž vítězí

Napětí až do posledních okamžiků zápasů mohli vidět diváci v duelu Dijonu s pařížským SG. Rozhodnutí přinesla až devadesátá minuta, kdy se do míče opřel Gameiro a PSG tak zůstává v boji o titul.

V první šanci se ocitl Javier Pastore, posila z Palerma se ale nedokázala prosadit přes brankáře Reyneta. Ten si musel připsat další parádní zákrok proti šanci Jeremyho Méneze, nakonec byl ale úspěšný a držel akcie svého týmu velmi vysoko.

Práci měl i druhý strážce mezi třemi tyčemi, po ráně Corgneta se vyznamenal Salvatore Sirigu. Golmanská jednička týmu z hlavního města sice neměla tolik práce jako její soupeř, ale na důležitosti těchto zákroku to nic neubírá. Poté přišla velmi špatná zpráva pro celý tým Carla Ancelottiho, neboť byl za faul na Bautheaca vyloučen záložník Sissoko a PSG bylo nuceno dohrávat celý druhý poločas v deseti.

To ale hosty nezlomilo, čtyři minuty po přestávce dostal Hoarau pěknou nahrávku do běhu, i přes mírné podklouznutí překonal obránce Zaroura a před brankou našel nabíhajícího Tieného. Pro něj už nebylo větším problémem dopravit míč za Reynetova záda - 1:0.

PSG přebralo aktivitu plně na své kopačky, mimo stříleli Nené, Alex i Pastore. Gól padl poněkud nečekaně na druhé straně - Kakutův centr skončil až na zadní tyči, kde jej nehlídán poslal hlavou do sítě obránce Steven Paulle a vyrovnal.

Když spálil v závěru utkání velkou šanci domácí Issa Kone, zdálo se, že se budou body dělit. Proti tomu se ale rázně postavil Kevin Gameiro. Z rohu domácích neudeřilo, naopak mělo PSG velkou šanci na protiútok. A poté, co si Ménez poradil se dvěma obránci a díky své rychlosti se dostal sám před brankáře Reyneta, předložil míč Gameirovi, který ho se štěstím propasíroval do brány a v posledních vteřinách hry strhl výsledek na svou stranu.

Autor: Ondřej Pražák / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele