7. kolo
21.09.2011 21:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

AS Saint-Étienne - Toulouse FC 1:1

Toulouse odmítlo dostat se společně s Montpellierem do čela tabulky, ačkoli v St. Étienne vedlo až do samotného závěru o jednu branku díky Tabanouovi. Les Verts ovšem nebyli o nic horším soupeřem a minutu před koncem jim zařídil alespoň bod sváteční střelec a letní posila z Bragy brazilský obránce Paulo.

Po celou dobu se hrál velmi vyrovnaný fotbal, obě mužstva si vytvořila několik pěkných fotbalových šancí a remíza je nakonec asi tím nejspravedlivějším výsledkem. Do utkání vstoupilo lépe Toulouse. Už ve 12. minutě totiž usměrňoval centr Machada za záda brankáře Ruffiera záložník Tabanou.

Po půl hodině hry mohli Les Verts vyrovnat, avšak Kitambalaova střela po centru Aubameyanga byla zablokována. O pět minut později St. Étienne nerado slyšelo zvonění tyčky. Domácímu Ghoulamovi ke skórování z přímého kopu chybělo opravdu málo, nebýt zákroku gólmana Aliho Ahamady, který jeho pokus vytěsnil právě do své brankové konstrukce.

Z brankové čáry pak ještě musel navíc odvracet do bezpečí Abdennour. Blízko gólu byl také Lemoine, jenž ovšem pálil mimo. I začátek druhého dějství vyšel lépe hostujícímu celku, na 2:0 mohl zvýšit Devaux, gólman Ruffier se však proti němu dobře činil. A poté už to bylo zase jenom St. Étienne, kdo si tvořil gólové šance.

Do dobré střelecké pozice se dostal Sako, jenže minul. Jednu příležitost Toulouse přece jenom mělo, Riviéreho, právě bývalého hráče St. Étienne, které opustil toto léto, ale vychytal Ruffier. Nakonec se domácí vyrovnávací trefy přece jenom dočkali, minutu před koncem jí zařídil Brazilec Paulao.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Toulouse proti Bordeaux nepředvedli žádný skvělý výkon, a vyhrát na St, Etienne se jim nepodaří. Domácí ale také nepřesvědčují, takže remíza 1:1 je hodně pravděpodobná.

Reagovat
smazaný uživatel

oba tymy dlouho neremizovali ..takze ... remíza ...zkusim 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Toulouse bude v laufu po predchozi vyhre nad Bordeaux.

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele