9. kolo
01.10.2011 19:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Nancy dál čeká na výhru, remizovalo 1:1 s Évianem

Již devět kol čeká Nancy pod novým trenérem na první ligové vítězství. Jean Fernandez zatím marně čeká a čekat bude muset minimálně další týden, remíza 1:1 s Évianem mu totiž příliš nepomohla.

Pro Nancy je to již čtvrtá remíza z posledních pěti utkání, dosud získaných pět bodů ale nestačilo na žádné lepší místo než to poslední. Obzvlášť dobře na tom není ani Évian, ten ale alespoň ukončil sérii dvou porážek v řadě a získaný bod mu pomohl v postupu tabulkou na čtrnáctou pozici.

Oba celky měly hned v úvodní pětiminutovce dobrou příležitost k otevření skóre. Domácí Jonathan Brison ale musel pozorovat, jak jeho střelu do náručí nakonec bezpečně chytá brankář Laquait, následně se do vyložené pozice prokousával Leroy, na poslední chvíli ale zasáhl obránce Loties a míč mu ukradl.

Hostující brankář se musel mít na pozoru i v minutě 22. Do nebezpečného zakončení se dostal tentokrát Karaboué. Laquait nakonec ještě potřeboval pomoc obránců, kteří míč dostatečně rychle uklidili před dobíhajícími útočníky soupeře. I nadále to bylo Nancy, které se více a aktivněji dralo do ofenzivy.

Po půlhodině hry se dokonce sám na brankáře řítil domácí Moukandjo, s jeho nepříliš promyšlenou ranou si ale dokázal poradit Laquait. O minutu později ukázal další skvělý zákrok hostující brankář proti pokusu Junga Jo-Gooka, ani volej korejského útočníka se nakonec neujal.

Do druhého poločasu nastoupili lépe hosté. Leroy se dostal do akrobatického zakončení, ani jeho nůžtičky ale v brance neskončily. Naopak - vedení se v 52. minutě ujali domácí. Nepříliš povedený odkop sebral na hranici pokutového území Karaboué, ten obešel bránícího Sorlina a následně našel cestu i za brankáře Laquaita - 1:0.

Již o deset minut později ale bylo skóre zase vyrovnané. Hosté se prosadili po pokutovém kopu. Sagba v pokutovém území srazil Loties a Mongongu poslal brankáře Reyneta půl hodiny před koncem na druhou stranu branky - 1:1.

Domácí měli ještě jednu příležitost. Djamel Bakar si to neohroženě namířil přímo do pokutového území, nicméně jeho rána nakonec skončila pouze v boční síti.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Přeji si vyhru domacích....kazdej zapas prohrat o jeden gol je dost na palici ,takze vyhra 1:0

Reagovat
Frank Lampard 8

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele