31. kolo
07.04.2012 19:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

AC Ajaccio - AS Saint-Étienne 1:1

St. Étienne alespoň částečně napravilo tři porážky v řadě získaným bodem na půdě nováčka Ligue 1 z Ajaccia. V tabulce tak stále může pomýšlet na zisk pohárových příček. Domácí jsou patnáctí s tříbodovým náskokem na sestupové pásmo. O první branku zápasu se postaral v 72. minutě hostující Sinama-Pongolle, záhy na to však skóroval také Medjani.

Ajaccio se mohlo s klidem ujmout vedení po deseti minutách hry. Bouhours se společně s Eduardem dostali do přečíslení a druhý jmenovaný svou levačkou pořádně zaměstnal mezi třemi tyčemi bránícího gólmana Ruffiera. O pět minut později se také na druhé straně ukázali Les Verts. Battles poslal centr do vápna, odkud hlavičkoval nad Guilavogui.

Největší gólovou možnost jinak celkem ne příliš záživné první půle měl minutu před koncem hostující Gradel. Už takhle si brankář Ochoa musel poradit s pořádně nebezpečným centrem Saka, dorážející Gradel pak trestuhodně z vyložené pozice neskóroval. Až po přestávce se na Korsice dočkaly branek.

Po hodině hry Ajaccio znovu pořádně zahrozilo. Cavalli uvolnil krásně obránce Diawaru, jenže nehlídaný hráč ze strany St. Étienne hlavou zamířil jen nad bránu. V 72. minutě přitom do vedení šli hosté, jakmile Sinama-Pongolle pravačkou přesně zacílil, ačkoli se Ochoa po střele natahoval, co to šlo.

O šest minut později však nakonec vydřel zaslouženou remízu Carl Medjani. Domácímu trenérovi Olivierovi Pantalonimu vyšlo střídání, Kinkela, který nebyl na hřišti ani tři minuty, poslal centr z rohového kopu na hlavu svého spoluhráče, který se pořádně opřel do balónu a nastavil konečný účet 1:1.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele