25. kolo
26.02.2011 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Valenciennes FC - FC Lorient 0:0

Valenciennes popáté za sebou neprohrálo a stále se drží v klidném středu tabulky. Ačkoli Lorient, který naposledy porazil doma Bordeaux vysoko 5:1, hrál od 51. minuty bez vyloučeného Coquelina, jenž za hraní rukou obdržel žlutou a následně červenou, nedokázali domácí pokořit pozornou defenzívu Les Merlus.

Domácí poprvé zahrozili v 11. minutě, když si na dlouhý pas od Sancheze naběhl Samassa, jenže jeho následnou střelu zablokoval hostující obránce Morel. Na druhé straně uvolnil Kitambala svého spoluhráče Monnet-Paqueta, ovšem jeho následný pokus dokázal zlikvidovat hostující gólman Penneteau.

Penneteau mimochodem musel zasahovat i proti střele Gameira, poté po akci Biševace ztroskotal na hostujícím muži v rukavicích Audardovi domácí Ducourtioux. K hlavičkování se dostal rovněž Gameiro, ovšem Penneteau dokázal jeho dělovku zlikvidovat. Pět minut po přestávce byl vyloučený lorientský Coquelin a VA hrálo přesilovku

Svoje místo pro šanci si na pravé straně vytvořil i domácí Hee Nam, jenže jeho pokus skončil jen vedle brány. V 75. minutě nacentroval Cohade na svého spoluhráče Danica, ale ten nakonec na míč nedosáhl, poslední možnost ke skórování měl Pujol, ovšem zpoza vápna minul Audardovu svatyni.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele