3. kolo
21.08.2010 19:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Nice dlouho Nancy tlačilo, má ale jen bod

Šest minut před koncem se prosadil Paul Alo'o a hosté mohli slavit. Konkrétně bod za remízu 1:1 v Nice. Domácí dlouho vedli po brance Faého, nakonec ale berou pouze bod. Hosté navíc dohrávali zápas bez vyloučeného N'Guema.

Nancy tak získalo již čtvrtý letošní bod na půdě soupeře. A čtyři body jsou zatím také konečné bodové ohodnocení ASNL, jenž stačí k dvanácté příčce. To Nice má o jeden bodík více a je zatím na solidní páté pozici.

První příležitost ale nevyužili hosté. Přímý kop Maramy Vahiruy totiž skončil pár decimetrů mimo. Domácí kontrovali příležitostí Moulounguiho, jeho tvrdá rána ale skončila těsně mimo. Nakonec se z úvodní branky radovali domácí - v 27. minutě se prosadil Emerse Faé. Ten využil zaváhání Kafoumby Coulibalyho a nezkrotnou ranou otevřel skóre - 1:0.

Domácí pak mohli děkovat brankáři Ospinovi, jenž si poradil s pokusem Jonathana Brisona. Ten nejprve pálil zpoza pokutového území, následně se pokoušel ještě jednou. Jeho volej levačkou ale dokázal Ospina rovněž krýt.

Nice bylo celý první poločas jasně lepším týmem, blízko měl k brance Renato Civelli. Jeho hlavičce chybělo opravdu málo. Bracigliano poté pěkným zákrokem zamezil ve skórování Mounierovi, jenž se pokoušel z voleje.

Činil se ale na druhé straně i Ospina. Ten si parádním zákrokem poradil s ranou Chretiena, který mířil zblízka. Domácí si poté vytvořili další příležitost. Mouloungui si naběhl na dlouhý nákop a pohotovou střelou pěkně vystrašil Bracigliana. Ale rána skončila právě na tomto brankáři a kopal se pouze roh.

Domácí se pak mohli dlouho zlobit na svou obranu. V 85. minutě se totiž z bezprostřední blízkosti prosadil Paul Alo'o a byla z toho remíza 1:1.

V závěru ještě viděl druhou žlutou kartu Landy N'Guemo, Nice přesto již nedokázalo odpovědět.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele